Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιο Ισλαμικό Κράτος (;) Τα ίδια συμβαίνουν και στη Σαουδική Αραβία

Ποιο Ισλαμικό Κράτος (;) Τα ίδια συμβαίνουν και στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μπορεί η ανθρωπότητα να γνώρισε τη βαρβαρότητα των ποινών που προβλέπει η Σαρία, ο μουσουλμανικός θρησκευτικός νόμος, από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που αναρτά το Ισλαμικό Κράτος, αλλά ακριβώς τα ίδια συμβαίνουν και στη Σαουδική Αραβία, η οποία επειδή είναι σύμμαχος της Δύσης και πετρελαιοπαραγωγός, όλοι οι “πολιτισμένοι” κάνουν τα στραβά μάτια.

Στη φωτογραφία βλέπετε κάτι καθημερινό, συνηθισμένο στη Σαουδική Αραβία. Το χτύπημα με βούρδουλα ως τιμωρία. Εδώ έχουμε να κάνουμε με μια γυναίκα, που έχει πέσει στα γόνατα και υφίσταται τη μεσαιωνική ποινή.

Οι βουρδουλιές πέφτουν εάν πιάστηκε να καταναλώνει αλκοόλ ή εάν έχασε την παρθενιά της εκτός γάμου. Συγκεκριμένα, στη Σαουδική Αραβία οι προγαμιαίες σχέσεις τιμωρούνται με 100 βουρδουλιές, στο Ισλαμικό Κράτος με 100 βουρδουλιές και εξορία.

Σε περίπτωση που έπινε αλκοόλ, στο Ισλαμικό Κράτος η ποινή είναι 80 βουρδουλιές, στη Σαουδική Αραβία αποφασίζει αναλόγως το δικαστήριο.

Βεβαίως δεν αποκλείεται και η περίπτωση κάποιος Σαουδάραβας να αποφάσισε να δείρει δημοσίως τη γυναίκα του γιατί έτσι απλά… γουστάρει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ισλαμικό Κράτος σκότωσε 28 Σύρους στρατιώτες

Ξάνθη: Οι Έλληνες μουσουλμάνοι πέταξαν έξω από τζαμί τον ψευτομουφτή (βίντεο)

Συρία: Το Ισλαμικό Κράτος σκότωσε οπλαρχηγό της Χαγιάτ Ταχρίρ αλ Σαμ

Πούτιν: Η Ρωσία θα μάθει ποιοι έδωσαν την εντολή για το μακελειό στη Μόσχα

Το Ισλαμικό Κράτος αποκαλύπτει τον απολογισμό των επιθέσεων του στη Συρία, το Ιράκ, την Αφρική και την Ασία την περασμένη εβδομάδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr