ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κύπρος,


















































«Γιατί της έκοψα το αυτί»: Οι ισχυρισμοί του δράστη της επίθεσης στην 54χρονη ταξιτζού
Ιωάννης Ιωαννίδης: Η Ελλάδα «έχει κατακλυστεί από “νούμερα-αχρηστοκράτες”, οι οποίοι προδιαγράφουν με αλαζονεία ένα σκοτεινό μέλλον για τη χώρα»
Η νότια Συρία αναμένεται να ανακηρυχθεί ανεξάρτητο έδαφος
Νέο χτύπημα Σαμαρά: Αυτούς τους πήρε το Ποτάμι και πλέον δεν μπορούν να το μπαζώσουν
Χρυσή ισοπαλία για την αλύγιστη Εθνική Ελλάδας 0-0 με τη Γερμανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με πέντε εντάλματα ερεύνης στα χέρια οι ανακριτές μπήκαν την Παρασκευή στο σπίτι του πρώην διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας Χριστόδουλου Χριστοδούλου, στο γραφείο του, στα γραφεία της εταιρείας της κόρης του καθώς και σε σπίτι του πρώην γαμπρού του.
Ο πρώην διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας ελέγχεται για υπόθεση πλαστογραφίας που σχετίζεται με τη μεταφορά ενός εκατομμυρίου ευρώ από την εταιρεία Focus Maritime προς εταιρεία της κόρης του.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πολίτης” οι ανακριτές κατάσχεσαν ηλεκτρονικούς υπολογιστές, φορητές συσκευές αποθήκευσης δεδομένων και μεγάλο αριθμό εγγράφων.























































