ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το βράδυ της Δευτέρας, το κοινοβούλιο του Νίγηρα ενέκρινε με ομόφωνη απόφαση την αποστολή στρατευμάτων στη γειτονική Νιγηρία, στο πλαίσιο της περιφερειακής δύναμης ενάντια στην Μπόκο Χαράμ, την ένοπλη ακραία ομάδα των ισλαμιστών, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
«Το ψήφισμα εγκρίθηκε ομόφωνα. Και οι 102 παρόντες βουλευτές ψήφισαν θετικά», δήλωσε ο Μοχάμεντ Μπεν Ομάρ, ο τέταρτος αντιπρόεδρος της Εθνικής Συνέλευσης. «Η έγκριση εξουσιοδοτεί το Νίγηρα να στείλει 750 στρατιώτες να πολεμήσουν στη Νιγηρία κατά της Μπόκο Χαράμ» είπε ένα άλλο μέλος του Κοινοβουλίου, ο οποίος ζήτησε να μην κατονομαστεί.
Ο Νίγηρας, μέχρι τώρα ήταν ανέγγιχτος από τη βία που μαστίζει τη βόρεια Νιγηρία εξ αιτίας της δράσης της Μπόκο Χαράμ, από την περασμένη Πέμπτη αποτελεί πεδίο επαναλαμβανόμενων επιθέσεων των ακραίων ισλαμιστών κατά του εδάφους του.























































