ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Όμηροι (Αιχμάλωτοι), Σουνίτες, Τζιχαντιστές, Τικρίτ,


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία
Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται...»
55χρονος Μυστράς: «Κρατούσα τον πατέρα μου στον καταψύκτη για να παίρνω τη σύνταξη» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι τζιχαντιστές από το Ισλαμικό Κράτος απήγαγαν 100 σουνίτες μουσουλμάνους στο Ιράκ, μέλη φυλών, κοντά στην πόλη του Τικρίτ, όπως κατήγγειλαν φύλαρχοι της περιοχής.
Η επίθεση αυτή από τους τζιχαντιστές θεωρήθηκε ως μέτρο εξόντωσης πιθανών αντιπάλων τους ενόψει μιας ευρείας επίθεσης του ιρακινού στρατού.
Όπως ανέφεραν οι φύλαρχοι, οι οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους συνέλαβαν χθες 42 σουνίτες, μέλη των τοπικών φυλών στην πόλη Ρουμπέιντα τους οποίους υποπτεύονταν ότι ήταν έτοιμοι να εξεγερθούν εναντίον τους.
«Εισέβαλαν στα σπίτια και ζητούσαν τα κινητά» δήλωσε ο Χάταμ αλ Ομπέιντι, ένας κάτοικος της Ρουμπέιντα που εγκατέλειψε την πόλη Τουζ Χουρμάτου σήμερα.
«Έψαχναν τα πάντα στα κινητά τηλέφωνα, οποιαδήποτε ένδειξη ότι ο ιδιοκτήτης τους είναι εναντίον τους» περιέγραψε ενώ προσέθεσε ότι του επέστρεψαν το δικό του τηλέφωνο όταν ένας ένοπλος του είπε ότι ήταν «καθαρός».























































