ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη
«Μπλε τσουνάμι» σάρωσε το Κογκρέσο - Στον έλεγχο των Δημοκρατικών Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων
Γάζα: Παλαιστίνιοι πολιτοφύλακες καταδιώκουν τζιχαντιστές της Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μπορεί οι διπλωματικές διεργασίες για εξεύρεση λύσης στην Ουκρανική κρίση να βρίσκονται στο απόγειό τους, στο Κίεβο όμως δεν είναι διατεθειμένοι να ρισκάρουν και προετοιμάζονται για ενδεχόμενη συμπλοκή με τη Ρωσία.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Guardian, μετά από κάλεσμα της μεταβατικής κυβέρνσης του Κιέβου για ενίσχυση του Ουκρανικού στρατού, χιλιάδες Ουκρανοί κάθε ηλικίας συρρέουν στα κέντρα κατάταξης εθελοντών.
“Τα κέντρα κατάταξης εθελοντών δεν προλαβαίνουν να δέχονται ολοένα και περισσότερους εθελοντές”, δήλωσε στην εφημερίδα ο Γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας και Άμυνας της Ουκρανίας, Αντρέι Παρούμπι.
Δεν είναι όμως μόνο η επίσημη ουκρανική κυβέρνηση που ζητά ενίσχυση του στρατού της χώρας, αλλά και οι παραστρατιωτικές οργανώσεις της Ακροδεξιάς καλούν τους εθνικιστές να καταταγούν εθελοντικά στον Ουκρανικό στρατό.
Ανακοίνωση της μεταβατικής κυβέρνησης του Κιέβου αναφέρει ότι η προθυμία για κατάταξη εθελοντών στον Ουκρανικό στρατό είναι τόσο μεγάλη που ακόμα και άνδρες άνω των σαράντα ετών έχουν ανταποκριθεί στην έκκληση κατάταξης.
Δύο από τους εθελοντές δήλωσαν στη Guardian ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν εκατοντάδες που περιμένουν τη σειρά τους για να δηλώσουν συμμετοχή και να ενισχύσουν τις τάξεις του Ουκρανικού στρατού “επειδή αισθάνονται την απειλή της Μόσχας”.























































