ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροπλάνο, Αεροσκάφος, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Πεσμεργκά, Φωτογραφίες,


















































Η μάχη για τη Βηρυτό: Η Χεζμπολάχ σχεδιάζει βίαιη κατάληψη της λιβανέζικης πρωτεύουσας
Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για ... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Η Σαουδική Αραβία βομβάρδισε στόχους στο Ιράν
Το Ισραήλ σε αναμμένα κάρβουνα: Αξιωματούχοι ασφαλείας προετοιμάζονται για μείζονα στρατιωτική κίνηση των ΗΠΑ εντός του Σαββατοκύριακου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μέχρι τώρα είχαμε εμπεδώσει ότι οι Κούρδοι κατασκεύασαν από μόνοι τους πολλά από τα τανκς που χρειάζονται στον πόλεμο ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, παράδοξα οχήματα που μοιάζουν σαν να έχουν βγει από τις ταινίες Mad Max και τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ.
Τώρα, τα κουρδικά ειδησεογραφικά Μέσα μας ενημερώνουν, ότι ένας νεαρός Κούρδος από την Ερμπίλ, την πρωτεύουσα του ιρακινού Κουρδιστάν, κατασκεύασε το πρώτο χειροποίητο και “σπιτικό” αεροπλάνο, το οποίο θα το δωρίσει στις δυνάμεις των Πεσμεργκά που μάχονται στην πρώτη γραμμή.
Ο Ναριμάν Ανγουάρ (Nariman Anwar) πρόσφατα ολοκλήρωσε την κατασκευή του πέμπτου αεροπλάνου του και αυτό το έφτιαξε ειδικά για τους Πεσμεργκά.
“Στις 18 Μαρτίου, σε μια ειδική τελετή στην αεροπορική βάση του Χαρίρ, θα πετάξω με αυτό. Το αεροπλάνο θα το παρουσιάσει στο κοινό ο γιος του μάρτυρα των Πεσμεργκά Χουτζάμ Σουρτσί”, είπε χαρακτηριστικά μιλώντας σε Κούρδους δημοσιογράφους.























































