ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγωγός Turkish Stream, Βλάντιμιρ Πούτιν, Μάρος Σέφτσοβιτς, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ρωσία, Τουρκία, Φυσικό Αέριο,


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για το θέμα του αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου Turkish Stream, είχαν την Τρίτη τηλεφωνική συνομιλία ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Την επικοινωνία των δυο ανδρών και το αντικείμενο της γνωστοποίησε επισήμως με ανακοίνωση του το Κρεμλίνο.
Ο αγωγός αυτός σχεδιάζεται να μεταφέρει το ρωσικό φυσικό αέριο που προορίζεται για τα κράτη μέλη της ΕΕ, παρακάμπτοντας το έδαφος της Ουκρανίας.
Συγκεκριμένα η Μόσχα έχει προτείνει να κατασκευαστεί ένας υποθαλάσσιος αγωγός ο οποίος θα καταλήγει σε έναν κόμβο στα ελληνοτουρκικά σύνορα, μετά την εγκατάλειψη του σχεδίου κατασκευής του αγωγού South Stream.
Ωστόσο, τη Δευτέρα χθες βράδυ ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδιος για θέματα Ενεργειακής Ένωσης Μάρος Σέφτσοβιτς εξέφρασε τις έντονες επιφυλάξεις της ΕΕ για το σχέδιο αυτό.























































