ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Χανιά: 39χρονη Αμερικανίδα συνελήφθη για κατασκοπεία στη Σούδα
Η Σαουδική Αραβία εξαπολύει την μεγαλύτερη επίθεσή της στην Υεμένη εδώ και χρόνια
Πνευμονική Πανώλη: Τι είναι και πόσο θανατηφόρα - Πώς αντιμετωπίζεται
Drone βύθισε τουρκικό εμπορικό πλοίο ανοιχτά της Βουλγαρίας
Αντώνης Σαμαράς: «Σημάδια παρακμής, να τελειώνουμε με αυτή τη νεοφιλελεύθερη διαχείριση»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η μεγάλη αντεπίθεση των Κούρδων στο Ισλαμικό Κράτος έχει προκαλέσει μεγάλο φόβο στους τζιχαντιστές. Λογαριασμοί στο Twitter, που πρόσκεινται στο Ισλαμικό Κράτος, προσπαθούν να “ανεβάσουν” το ηθικό των άθλιων φανατικών δημοσιεύοντας φωτογραφίες τρόμου.
Όπως αυτή που σας δείχνουμε, η οποία συνοδεύεται από την ακόλουθη εξωφρενική λεζάντα:
“Τζιχαντιστής στο Ισλαμικό Κράτος ποζάρει με τους φίλους του, έναν άνδρα και μια γυναίκα από το YPG, ενώ περιμένει το λεωφορείο”.
Αριστερά είναι ο Κούρδος αποκεφαλισμένος αντάρτης, δεξιά η Κούρδισσα, το κεφάλι της κοπέλας (που έχουμε καλύψει) έχει τοποθετηθεί πάνω στους ώμους της, το κεφάλι του άνδρα δίπλα στην κοπέλα.
Οι παρανοϊκοί τζιχαντιστές θεωρούν ότι προσβάλλοντας τους νεκρούς αντιπάλους τους γίνονται περισσότερο “άνδρες”. Βεβαίως εμείς οι Έλληνες γνωρίζουμε, από την αρχαία μας παράδοση, ότι μόνο δειλοί και άτιμοι εξευτελίζουν τους νεκρούς.























































