Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ευρωπαϊκή Ένωση τώρα αναγνωρίζει κίνδυνο από το Ισλαμικό Κράτος στη Λιβύη

Η Ευρωπαϊκή Ένωση τώρα αναγνωρίζει κίνδυνο από το Ισλαμικό Κράτος στη Λιβύη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Όταν ο Νίκος Κοτζιάς προειδοποιούσε για τους κινδύνους του τζιχαντισμού και την σχεδόν βέβαιη εξάπλωσή του στην Ευρώπη εάν καταρρεύσει η Ελλάδα, που αιώνες τώρα είναι ο προμαχώνας της Δύσης, βγήκαν οι γερμανικές ακροδεξιές λαϊκές φυλλάδες και έβριζαν και συκοφαντούσαν, ότι δήθεν η Ελλάδα εκβιάζει.

Μάλιστα αυτή τη ρητορική υιοθέτησαν και αρκετοί Γερμανοί πολιτικοί, αλλά και κάποιοι ανόητοι και εξωφρενικά αδαείς Έλληνες πολιτικοί.

Και αφού τις προηγούμενες ημέρες η ελληνική κυβέρνηση εισέπραττε ειρωνείες και ύβρεις από τους χοντροκέφαλους Γότθους του βορρά, όπως και τη χαζοχαρούμενη ντόπια αντιπολίτευση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, έρχεται την Παρασκευή η Ευρωπαϊκή Ένωση και δεσμεύεται να “αντιμετωπίσει” την τρομοκρατία μετά την πολύνεκρη επίθεση εναντίον του μουσείου Μπάρντο στην Τύνιδα, η οποία “κατέδειξε την απειλή που συνιστούν οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Λιβύη”.

Όταν εμείς εδώ από το Tribune φωνάζουμε και λέμε ότι υπάρχει σχέδιο εισβολής στην Ευρώπη από το Ισλαμικό Κράτος στη Λιβύη, δεν είναι ειδήσεις που τις “γεννάμε” από το κεφάλι μας, είναι η καλή πληροφόρηση που έχουμε από διεθνείς πηγές. Διαβάστε σχετικά:

1. Συλλήψεις υπόπτων τζιχαντιστών στην Κύπρο
2. Τζιχαντιστικές οργανώσεις σε όλη την Αφρική ορκίστηκαν πίστη στο Ισλαμικό Κράτος
3. Το Ισλαμικό Κράτος συγκέντρωσε 12.000 τζιχαντιστές στη Λιβύη
4. Τζιχαντιστές εκπαιδεύονται για εισβολή σε Ιταλία και Ελλάδα
5. Ο Ρουμπινί σε γραμμή… Καμμένου – Κοτζιά: Οικονομικό και γεωπολιτικό χάος από Grexit
6. Χάρτης ΣΟΚ! Το Ισλαμικό Κράτος θα εισβάλει στην Ελλάδα
7. Μήπως η Μέρκελ θέλει η νότια Ευρώπη να καταληφθεί από το Ισλάμ;
8. Ο Κοτζιάς προειδοποιεί: Χιλιάδες τζιχαντιστές στην Ευρώπη αν καταρρεύσει η Ελλάδα!
9. Τζιχαντιστές με καλάσνικοφ σε φυτείες χασίς στην Κρήτη στο στόχαστρο της ΕΥΠ

Την ευθύνη για την επίθεση της Τετάρτης, κατά την οποία σκοτώθηκαν 21 άνθρωποι –20 τουρίστες και ένας τυνήσιος αστυνομικός– ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος.

Οι δύο δράστες που σκοτώθηκαν από την αστυνομία είχαν εκπαιδευτεί στη χρήση των όπλων στη Λιβύη.

“Αυτή είναι μια επίθεση εναντίον της Ευρώπης και η Ευρώπη πρέπει να απαντήσει”, δήλωσε σήμερα η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι κατά τη σύνοδο των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων στις Βρυξέλλες, τονίζοντας ότι τα θύματα στην πλειοψηφία τους ήταν Ευρωπαίοι πολίτες.

“Πρέπει να ενωθούμε. Η αυξανόμενη απειλή που θέτει το Ισλαμικό Κράτος θα πρέπει να αποτελέσει ευκαιρία για όλα τα κόμματα στη Λιβύη να ενωθούν κατά της τρομοκρατίας ώστε να μην πολεμούν μεταξύ τους αλλά εναντίον μιας κοινής απειλής. Είναι μία από τις οξύτερες και πλέον δραματικές κρίσεις, ακριβώς στην άλλη πλευρά των συνόρων μας”, υπογράμμισε η Μογκερίνι, πρώην υπουργός Εξωτερικών της Ιταλίας, και κάλεσε τους Ευρωπαίους να συνειδητοποιήσουν την απειλή που θέτει η τάση εδραίωσης του Ισλαμικού Κράτους στη Λιβύη και τον κίνδυνο ενός μαζικού κύματος μεταναστών.

Τι μας λέει η κυρία Μογκερίνι; Ό,τι γράφει το Tribune και ό,τι λέει ο Νίκος Κοτζιάς! Έπρεπε να σκοτωθούν 21 άνθρωποι στην Τυνησία για να το πάρει “χαμπάρι” η κυρία Μογκερίνι; Φανταστείτε ποιοι είναι οι άχρηστοι μικρονοϊκοί που κυβερνάνε την Ευρώπη, όλος ο παιδικός σταθμός του Βερολίνου.

Η Μογκερίνι και ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ πρόκειται να μεταβούν στην Τύνιδα την 31η Μαρτίου, αναφέρει ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα το μεσημέρι της Παρασκευής στις Βρυξέλλες.

Στην Τύνιδα, το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι τρία θύματα δεν έχουν ακόμη αναγνωριστεί, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός τρίτου Γάλλου πολίτη που σκοτώθηκε στην επίθεση.

Επίσης, υπενθυμίζουμε, ότι από την Πέμπτη ο ιταλικός στόλος περιπολεί στη Μεσόγειο για τον φόβο των τζιχαντιστών… Κάλλιο αργά παρά ποτέ…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν τη βόρεια Γάζα – Για αδιάκοπο σφυροκόπημα μιλούν οι κάτοικοι

Γεραπετρίτης: «Η ΕΕ και οι χώρες του Κόλπου οφείλουν να αντιμετωπίσουν από κοινού τις προκλήσεις στη Μέση Ανατολή»

Οι Ισραηλινοί πρώτα θα εκκενώσουν τη Ράφα από τους αμάχους και μετά θα εξολοθρεύσουν τους τζιχαντιστές της Χαμάς

Ο ισραηλινός στρατός πολεμά σε τρία μέτωπα τα τζιχάντια και τους «αλλαχκμπαράδες»

Χριστοδουλίδης: Είμαστε στα όρια μας, όσον αφορά τις προσφυγικές ροές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr