ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο άξονας Πακιστάν-Τουρκίας: Μια νέα και επικίνδυνη ΠΥΡΗΝΙΚΗ απειλή
Το KCDK-E καλεί το τουρκικό κράτος να αναμετρηθεί με το ιστορικό των σφαγών του
Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Προκαταρκτική συμφωνία στη Συρία: Οι Κούρδοι με τρεις μεραρχίες και 50.000 μαχητές «ενσωματώνονται» στο συριακό κράτος
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ σε μυστικές διαβουλεύσεις με Ελλάδα και Κύπρο υπό τη σκιά της αυξανόμενης ισχύος της Τουρκίας 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε ηλικία 127 ετών έφυγε από τη ζωή η Λεάντρα Μπεσέρα (Leandra Becerra Lumbreras) από το δυτικό Μεξικό.
Οι κυβερνητικές υπηρεσίες επιβεβαίωσαν την ηλικία της Μεξικανής, πράγμα που την καθιστά τον γηραιότερο άνθρωπο στην καταγεγραμμένη ανθρώπινη ιστορία.
Το μακροβιότερο άτομο που είχε μέχρι ποτέ αναφερθεί και καταγραφεί επίσημα είναι η Γαλλίδα Ζαν Καλμάν (1875-1997), η οποία πέθανε σε ηλικία 122 ετών και 164 ημερών. Ο αναμφισβήτητα μακροβιότερος άνδρας ήταν ο Ιάπωνας Γιροεμόν Κιμούρα (1897–2013), ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 116 ετών και 54 ημερών.
Η Λεάντρα Μπεσέρα γεννήθηκε στα βόρεια σύνορα της πολιτείας Ταμαουλίπας στις 31 Αυγούστου του 1887 και πέθανε το πρωί της Πέμπτης στο σπίτι της στην πόλη Ζαποπάν στην δυτική πολιτεία Γιαλίσκο.
Η Μπεσέρα δεν έχει συμπεριληφθεί στις λίστες των πιο ηλικιωμένων στον κόσμο επειδή δεν είχε επίσημα έγγραφα, όπως είπαν οι κυβερνητικές υπηρεσίες του Μεξικού.
Η επίσημη αιτία του θανάτου της δεν έγινε γνωστή, όμως ο εγγονός της, ένας 70χρονος άντρας, είπε ότι απλά σταμάτησε να αναπνέει, έχοντας αναπτύξει προβλήματα στους πνεύμονες της πριν από λίγους μήνες.
Είπε ότι η γιαγιά του συνήθιζε να λέει ιστορίες για τη Μεξικανική Επανάσταση, η οποία ξεκίνησε το 1910. «Συνάντησε τον Πάντσο Βίλα», είπε ο εγγονός, της Μπεσέρα
Ο επικεφαλής του μητροπολιτικού κέντρου για τους ηλικιωμένους στην πόλη όπου πέθανε η 127 ετών γυναίκα είπε ότι η Μπεσέρα είχε πέντε παιδιά, που είχαν όλα πεθάνει, και μέχρι το 2011, είχε αποκτήσει 161 απογόνους.






















































