Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέο βίντεο καίει τον μπάτσο που σκότωσε πισώπλατα άοπλο αφροαμερικανό

Νέο βίντεο καίει τον μπάτσο που σκότωσε πισώπλατα άοπλο αφροαμερικανό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Καταρρίπτει όλους τους ισχυρισμούς του λευκού αστυνομικού που πυροβόλησε 8 φορές και σκότωσε Αφροαμερικανό ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το CNN.

Στο νέο βίντεο, που προέρχεται από την κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο περιπολικό, δόθηκε στη δημοσιότητα έχουν καταγραφεί τα 4 λεπτά που προηγήθηκαν της δολοφονίας, τι έγινε δηλαδή πριν το βίντεο ενός αυτόπτη μάρτυρα στο οποίο φαίνεται ο αστυνομικός Μάικλ Σλάγκερ να πυροβολεί και να σκοτώνει εν ψυχρώ τον 50χρονο Ουόλτερ Σκοτ ο οποίος προσπαθεί να γλιτώσει τρέχοντας.

Το νέο βίντεο δείχνει τον Σλάγκερ να πλησιάζει μια μαύρη Μερσεντές και να ζητά από τον οδηγό της, τον Σκοτ, την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος και την ασφάλειά του. Με ήρεμη φωνή ο Σλάγκερ λέει στον Σκοτ ότι τον σταμάτησε επειδή έχει ένα σπασμένο φανάρι. Στο αυτοκίνητο διακρίνεται και άλλος ένας επιβάτης. Ακολουθεί ένας σύντομος διάλογος μεταξύ του οδηγού και του αστυνομικού, που όμως δεν ακούγεται, και στη συνέχεια ο Σλάγκερ επιστρέφει στο περιπολικό.

Έπειτα από δύο λεπτά ο Σκοτ βγαίνει από τη Μερσεντές και κάνει σήμα στον αστυνομικό, ο οποίος του λέει: «πρέπει να παραμείνεις στο αυτοκίνητο». Ο Σκοτ ξαναμπαίνει στο αυτοκίνητο και 20 δευτερόλεπτα αργότερα βγαίνει από αυτό και αρχίζει να τρέχει. Η συνέχεια γνωστή…

Αρχικά ο Σλάγκερ ισχυρίστηκε πως ο 50χρονος είχε επιθετική συμπεριφορά απέναντί του, ενώ όταν κάλεσε στην υπηρεσία του για να αναφέρει το περιστατικό δήλωσε ότι το θύμα του είχε πάρει το τέιζερ.

Η υπόθεση του αστυνομικού που πυροβόλησε πισώπλατα 8 φορές τον άοπλο Αφροαμερικανό Ουόλτερ Σκοτ συνεχίζει να συγκλονίζει τις ΗΠΑ, με την αφροαμερικανική κοινότητα να είναι καζάνι που βράζει για τα αλλεπάλληλα κρούσματα αστυνομικής ρατσιστικής βίας που έχουν ξεσπάσει και εντείνονται μετά την δολοφονία του Μάικλ Μπράουν στο Φέργκιουσον.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Ο Ζελένσκι πανευτυχής που θα πάρει νέα αμερικανικά δισ. δολάρια

Η NASA προειδοποιεί: «Η Κίνα θα στείλει όπλα στο Φεγγάρι»

Η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ ενέκρινε το πακέτο βοήθειας σε Ουκρανία και Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr