ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
Κατάρ: Στους 54 οι τραυματίες και 18 αγνοούμενοι από την έκρηξη στον τερματικό σταθμό του Ρας Λαφάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Είναι μία χώρα στην οποία τα κορίτσια δεν επιτρέπεται ούτε σε ποδήλατο να ανέβουν. Κι όμως, κάποιες πιτσιρίκες, πιάνουν τα σκέιτμπορντ στα χέρια και αρχίζουν τις βόλτες.
Πρόκειται για ένα έξυπνο πρότζεκτ που έχει στηθεί εδώ και χρόνια στην Καμπούλ. Το Skateistan στήθηκε έξω από την πρωτεύουσα του Αφγανιστάν το 2007.
Στόχος του, να δοθούν ευκαιρίες στα παιδιά να μορφωθούν και να αλλάξουν τη ζωή τους. Το σκέιτμπορντ ήταν απλά το… δόλωμα για αυτά.
Από τότε, παιδιά 5-16 ετών κάνουν καθημερινά εκεί τα κόλπα τους. Τουλάχιστον 400 μαθητές την εβδομάδα περνούν από το Skateistan, από τους οποίους το 40% είναι κορίτσια.
Το πρωί παρακολουθούν μάθημα και το απόγευμα τους επιτρέπουν να κάνουν σκέιτμπορντ, ως επιβράβευση επειδή διαβάζουν.
Το πρόγραμμα αυτής της μη κυβερνητικής οργάνωσης, που έχει βραβευθεί για το έργο της, κέντρισε το ενδιαφέρον της Τζέσικα Φούλφορντ Ντόμπσον.
Η φωτογράφος έκανε δύο ταξίδια στην Καμπούλ, για να απαθανατίσει αυτές τις μικρές… επαναστάτριες και τα πορτρέτα τους θα αποτελέσουν αντικείμενο της νέας έκθεσής της. Ενα κομμάτι από τη δουλειά της δημοσίευσε η εφημερίδα Guardian.























































