ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ιράν στρέφεται μέσω ξηράς σε ευρείας κλίμακας εξαγωγή καυσίμων λόγω του αμερικανικού αποκλεισμού
Η Ιορδανία αποκαλύπτεται ως «μυστικός εταίρος» στον πόλεμο κατά του Ιράν
Το Ισραήλ ανέπτυξε στρατεύματα και όπλα λέιζερ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Το Ισραήλ θα επενδύσει 95 δισ. δολάρια σε εγχώρια αμυντική βιομηχανία - Αναπτύσσει δικά του αεροσκάφη και drone
Ψηφιακή κατάρρευση στο Ιράν: Μαζικές απολύσεις και πτώση πωλήσεων κατά 50% μετά το «μπλακάουτ» στο διαδίκτυο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στους 758 ανέρχονται οι νεκροί μέχρι στιγμής του πανίσχυρου σεισμού 7,9 Ρίχτερ που έπληξε το Νεπάλ.
Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία οι καταστροφές είναι πρωτοφανείς. Ολόκληρα κτίρια έχουν γίνει σωροί ερειπίων στην πρωτεύουσα Κατμαντού, ενώ χιονοστιβάδες προκλήθηκαν στην περιοχή του όρους Έβερεστ προκαλώντας τον θάνατο οχτώ ανθρώπων.
Εκτιμήσεις του υπουργείου Εσωτερικών του Νεπάλ αναφέρουν ότι 181 είναι οι νεκροί στην πρωτεύουσα. Σημειώνεται ότι η δόνηση ήταν η ισχυρότερη που έπληξε τη χώρα τα τελευταία 81 χρόνια.
«Θάνατοι έχουν καταγραφθεί σε όλες τις περιοχές με εξαίρεση κάποιες περιοχές στο δυτικό τμήμα της χώρας. Όλες οι ομάδες μας έχουν αναπτυχθεί με στόχο τον εντοπισμό και τη διάσωση των επιζώντων και επιπλέον την παροχή βοήθειας σε όσους το έχουν ανάγκη» είχε επισημάνει ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας.
Στην περιοχή του όρους Έβερεστ η χιονοστιβάδα που προκάλεσε ο φονικός σεισμός του Νεπάλ καταπλάκωσε ένα τμήμα του κεντρικού καταυλισμού που χρησιμοποιούν οι ορειβάτες που πραγματοποιούν αναβάσεις στο Έβερεστ, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι, γνωστοποίησε το υπουργείου Τουρισμού του Νεπάλ.
Δείτε σε βίντεο τη στιγμή που χτύπησε ο εγκέλαδος:
«Ο απολογισμός ενδέχεται να αυξηθεί, μεταξύ των νεκρών ενδέχεται να βρίσκονται ξένοι αλλά και οδηγοί σέρπα» επισήμανε αξιωματούχος του υπουργείου.























































