ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Παπούα Νέα Γουινέα, Σεισμός,

















































Δήλωσε τον Λόφο Καστά στον ΟΠΕΚΕΠΕ για να πάρει αγροτική επιδότηση
Εκδικάστηκε στο Εφετείο Θράκης η έφεση του «Συλλόγου Φιλάθλων Φενέρμπαχτσε στη Δυτική Θράκη»
Ιρανικά ΜΜΕ: Ο Αλί Χαμενεΐ σε υπόγειο καταφύγιο - Το Ιράν ετοιμάζεται για αμερικανική επίθεση
Η αναγκαιότητα της ένταξης: όταν το μέλος και το σύνολο σώζονται μαζί
Η Σία Κοσιώνη παραμένει στη ΜΕΘ για τρίτη μέρα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ισχυρός σεισμός μεγέθους 7,4 βαθμών Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα περίπου 150 χλμ. νότια της πόλης Ραμπάουλ, στην Παπούα Νέα Γουινέα, ανακοίνωσε το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ (USGS), με αποτέλεσμα να εκδοθεί προειδοποίηση για τσουνάμι σε ακτίνα 300 χλμ. από το επίκεντρο του σεισμού.
Το Κέντρο Έγκαιρης Προειδοποίησης για Τσουνάμι στον Ειρηνικό Ωκεανό εξέδωσε προειδοποίηση για την εκδήλωση σεισμικών κυμάτων, πάντως σημείωσε ότι δεν αναμένει να υπάρξει ένα καταστροφικό τσουνάμι που θα μπορούσε να φθάσει ως και τη Χαβάη.
Ο σεισμός σημειώθηκε στις 04:40 (ώρα Ελλάδας), σε εστιακό βάθος 63 χιλιομέτρων και προστίθεται σε μια σειρά ισχυρών σεισμικών δονήσεων που έχουν εκδηλωθεί το τελευταίο διάστημα στην περιοχή.






















































