Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεν υπάρχει ο τύπος! Διέσχισε 1.600 χ.λμ. κολυμπώντας, τρέχοντας και κάνοντας ποδήλατο! (φωτογραφίες)

Δεν υπάρχει ο τύπος!  Διέσχισε 1.600 χ.λμ. κολυμπώντας, τρέχοντας και κάνοντας ποδήλατο! (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πρώτα κολύμπησε μια απόσταση ίση με τη Βρετανία, μετά διέσχισε με ίδια απόσταση με το ποδήλατο και τώρα, ο «σύγχρονος Φόρεστ Γκάμπ» ονόματι Σον Κόνγουεϊ ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μια ακόμη πρόκληση: να τρέξει από το John O Groats έως το Land’s End.

Ο Σον Κόνγουεϊ ολοκλήρωσε το βρετανικό τρίαθλο, κολυμπώντας, κάνοντας ποδήλατο και τρέχοντας απόσταση όσο και το μήκος της Βρετανίας.

Ο 34χρονος αθλητής που γεννήθηκε στη Ζιμπάμπουε έτρεξε από το John O’Groats μέχρι το Land’s End χωρίς υποστήριξη, μεταφέροντας ο ίδιος τα απαραίτητα, μεταξύ αυτών ένα αντίσκηνο, νερό και φαγητό.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο αθλητής, κάλυψε περισσότερα από 1600 χιλιόμετρα μέσα σε έξι εβδομάδες, μια απόσταση που ισοδυναμεί με 38 μαραθώνιους.

«Είχα πολλή ανάγκη να πετύχει αυτή η κούρσα γιατί η δεύτερη αποτυχία δεν θα ήταν για μένα επιλογή», προσθέτει, «είμαι ανακουφισμένος που τελείωσα και πλέον ανυπομονώ για την επόμενη πρόκληση».
podhlanto xiliometar 2

podhlanto xiliometra 1

podhlato xiliometra 3

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν – Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ

Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων

Θύμα του Τζέφρι Έπσταϊν καταγγέλλει: «Άρπαξαν το παιδί του δέκα λεπτά μετά τη γέννησή του»

Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν

Μυστικό εργαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου φημολογείται ότι κρύβει «εξωγήινα σώματα» – Οι ντόπιοι βλέπουν UFO, αλλά ο μεγαλύτερος φόβος τους είναι πιο επίγειος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr