ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ζινάρ Γκαρσία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Μια νέα Μέση Ανατολή; Το τίμημα των 250 δισ. δολαρίων για την ειρήνη με το Ιράν
Ο Αλέξης Τσίπρας δικαιώθηκε και ο Στουρνάρας τα κατάφερε - Ο Μητσοτάκης τον προτείνει και για τρίτη θητεία στην Τράπεζα
Το Ιράν χρησιμοποίησε κινεζικό κατασκοπευτικό δορυφόρο για να στοχοποιήσει αμερικανικές βάσεις
Η Μελόνι δέχεται πυρά από την ιταλική Δεξιά μετά την αναστολή του αμυντικού συμφώνου με το Ισραήλ
Μετά από επτά χρόνια καθυστέρησης, εξαιτίας του «πρασινοαναπτυξάκια» Μητσοτάκη, ο Παπασταύρου μιλά τώρα για μια ιστορική ημέρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο εικονιζόμενος Καναδός κατατάχθηκε στο κουρδικό YPG/YPJ στη Συρία και μάχεται μαζί τους Κούρδους αριστερούς αντάρτες ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.
Ο Καναδός αν και 67 χρονών δεν έκατσε στην πολυθρόνα του σπιτιού του να μαθαίνει τα νέα του πολέμου στη Συρία από την τηλεόραση και το διαδίκτυο.
Κατάφερε και έφτασε στη Ροζάβα, στη βόρεια Συρία, ή αλλιώς στο δυτικό Κουρδιστάν και μπήκε αμέσως στον πόλεμο. Μάχεται με το ψευδώνυμο Ζινάρ Γκαρσία (Zinar Garsya).
Μιλώντας στο κουρδικό πρακτορείο ANHA, είπε ότι “οι ιδέες του Αμπντουλάχ Οτσαλάν απευθύνονται σε όλη την ανθρωπότητα”.
Ο Οτσαλάν είναι ο Κούρδος φυλακισμένος πολιτικός ηγέτης που τον παρέδωσε η κυβέρνηση Σημίτη στους Τούρκους το 1998.
Ο Ζινάρ Γκαρσία δήλωσε ακόμα: “Όποιος λέει, άνδρας ή γυναίκα, ότι είναι άνθρωπος πρέπει να πολεμήσει ενάντια σε αυτούς τους εχθρούς της ανθρωπότητας, τις συμμορίες του Ισλαμικού Κράτους. Αν και είμαι μεγάλος, δεν άφησα την ηλικία μου να σταθεί εμπόδιο και ήρθα εδώ (σ.σ. στο συριακό Κουρδιστάν) να πολεμήσω”.























































