Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εργαζόμενη σε κυλικείο “πιάστηκε” σε ερωτικό τρίο με δύο αδέλφια – μαθητές

Εργαζόμενη σε κυλικείο “πιάστηκε” σε ερωτικό τρίο με δύο αδέλφια – μαθητές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σερβιτόρα σε κυλικείο – εστιατόριο σχολείου στο Σικάγο οδηγήθηκε σε δικαστήριο την Πέμπτη επειδή έκανε τρίο με έναν ανήλικο μαθητή και τον μεγαλύτερο αδελφό του.

Η 32χρονη Τζόι Τέιλορ (Joi Taylor) κατηγορείται μόνο για το σεξ με τον μικρό αδελφό, επειδή ο μεγαλύτερος αδελφός αν και μαθητής στο ίδιο σχολείο είχε κλείσει τα 18, οπότε δεν θεωρείται ανήλικος.

Η 32χρονη γνωρίστηκε με τον 16χρονο τον Μάρτιο, τον ίδιο μήνα που ξεκίνησε να εργάζεται και στο κυλικείο του σχολείου.

Μόλις γνωρίστηκαν αμέσως αντάλλαξαν τηλέφωνα και σύντομα η κατάσταση… ξέφυγε. Η Τέιλορ και ο 16χρονος μαθητής έκαναν βιντεοκλήσεις στις οποίες αυνανίζονταν.

Αργότερα, τον Μάρτιο, η Τέιλορ πήρε τον 16χρονο ένα πρωί με το αυτοκίνητό της, πριν ξεκινήσει το σχολείο, και πήγαν σε ένα πάρκινγκ που έβγαλαν τα μάτια τους. Στη συνέχεια τον άφησε κανονικά για μάθημα και εκείνη πήγε στη δουλειά της.

Η Αστυνομία πληροφορήθηκε τι συνέβαινε επειδή τους κάρφωσε ένας άλλος μαθητής.

Σε όλη αυτή την ιστορία δεν έχει ακόμα ξεκαθαριστεί πότε μπήκε στο ερωτικό τρίγωνο και ο μεγαλύτερος αδελφός του 16χρονου.

Ο δικηγόρος του 16χρονου είπε στο δικαστήριο ότι η Τέιλορ “περιποιήθηκε” και τους δύο, όπου και τα δύο αδέλφια είναι και αθλητές, και μάλιστα τους απείλησε να μην μιλήσουν πουθενά για το τρίγωνό τους επειδή θα καταστρέφονταν οι καριέρες τους ως αθλητές.

Η Τζόι Τέιλορ κρατείται αφού δεν μπορεί να πληρώσει την εγγύηση 25.000 δολαρίων που της ορίστηκε και θα εμφανιστεί ξανά στο δικαστήριο στις 5 Ιουνίου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πύραυλο των Χούτι κατέρριψαν οι Αμερικανοί – Είχε στόχο πλοίο με 4 Έλληνες στο πλήρωμα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr