Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

35χρονη δασκάλα αποπλάνησε 13χρονο μαθητή στο συζυγικό κρεβάτι της

35χρονη δασκάλα αποπλάνησε 13χρονο μαθητή στο συζυγικό κρεβάτι της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ακόμα μια δασκάλα κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ανήλικο μαθητή της. Η 35χρονη βοηθός δασκάλα, Λουίζ Άσπιναλ (Louise Aspinall), από το Μάντσεστερ, αποπλάνησε έναν 13χρονο μαθητή της, αφού τον παρέσυρε στο σπίτι της και το έκανε μαζί του στο συζυγικό της κρεβάτι.

Το περιστατικό συνέβη τον Φεβρουάριο του 2013 και, όταν για πρώτη φορά η 35χρονη ζήτησε από τον νεαρό μαθητή να την ακολουθήσει στο σπίτι της, άρχισε να παίζει μαζί του αρχικά και αργότερα, του ζήτησε το κινητό του για να προσθέσει και τον δικό της αριθμό.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 13χρονου, στο δικαστήριο του Μάντσεστερ, όπου εκδικάζεται η υπόθεση, η γυναίκα «πάλεψε» μαζί του για να του πάρει το κινητό και στην συνέχεια τον φίλησε.

Μετά τον ανέβασε στον επάνω όροφο του σπιτιού της, όπου ήταν η κρεβατοκάμαρα και ξάπλωσε δίπλα του στο κρεβάτι… Αργότερα, εκείνος βρήκε ένα Xbox, που προφανώς θα ανήκε στα δυο της παιδιά και άρχισε να παίζει…

Το ίδιο «γεγονός» συνέβη συνολικά τρεις φορές και ο νεαρός δήλωσε ότι η 35χρονη του ζήτησε να μην μιλήσει σε κανέναν, γιατί θα βρει τον μπελά της, ενώ του αποκάλυψε ότι δεν θέλει πια τον σύζυγό της και αντιμετωπίζει προβλήματα στο γάμο της.

Η μητέρα του μαθητή άκουσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν για τον γιο της και την δασκάλα και κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία.

Ο μαθητής, αρχικά δεν παραδέχθηκε την αλήθεια, αλλά, όταν η μητέρα του, του είπε, ότι στην θέση του θα μπορούσε να ήταν η μικρή του αδελφή, με έναν δάσκαλο αντίστοιχα, το παιδί ομολόγησε τα πάντα στην αστυνομία και η 35χρονη γυναίκα συνελήφθη.

Στο δικαστήριο η δασκάλα παραπέμφθηκε με την κατηγορία σεξουαλικής δραστηριότητας με ανήλικο άτομο, κάτω των 16 ετών.

Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες και ο συνήγορός της, Άντριου Μάκιντος (Andrew Mackintosh), δήλωσε στον βρετανικό Τύπο ότι η πελάτισσά του, ούτε φίλησε τον μαθητή, ούτε έκανε μαζί του έρωτα. Η δίκη συνεχίζεται.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

H 45χρονη καθηγήτρια που πιάστηκε γυμνή με μαθητή, είναι παντρεμένη με κυβερνητικό αξιωματούχο

45χρονη δασκάλα «πιάστηκε» με 17χρονο μαθητή γυμνοί – Ο έφηβος το έβαλε στα πόδια με το βρακί

DW: Ζυγίζει μάλλον ακόμη την κατάσταση η Άγκυρα για τη Μέση Ανατολή

Αμερικανοί και Βρετανοί κατέρριψαν περισσότερα από 100 ιρανικά ντρόουν

Το Ιράν έτοιμο να χτυπήσει το Ισραήλ – Κίνδυνος κλιμάκωσης στη Μέση Ανατολή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr