Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα πρόκληση από τον Μιλόσοσκι: Έβγαλε φωτογραφία με τον Ήλιο της Βεργίνας

Νέα πρόκληση από τον Μιλόσοσκι: Έβγαλε φωτογραφία με τον Ήλιο της Βεργίνας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η κακή συνήθεια του αντιπροέδρου της Βουλής των Σκοπίων και πρώην υπουργού Εξωτερικών Αντόνιο Μιλόσοσκι, να προκαλεί με κάθε τρόπο φαίνεται πως δεν…«κόβεται» με τίποτα.

Ο ίδιος βρέθηκε στην τοποθεσία NaselbaCaska, στο κεντρικό τμήμα των Σκοπίων και όπως συνηθίζει θέλησε να αποτυπώσει αυτη τη στιγμή σε μια φωτογραφία.

milo

Όμως ο ίδιος θέλησε να προκαλέσει για άλλη μια φορά, κρατώντας επιδεικτικά την κατακόκκινη σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας, παραβιάζοντας για μία ακόμη φορά την Ενδιάμεση Συμφωνία Αθηνών – Σκοπίων του 1995, σύμφωνα με την οποία οι γείτονες δεσμεύονταν να σταματήσουν την χρήση του αρχαιοελληνικού συμβόλου.

ilios

Αντιδρώντας το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών είχε επισημάνει πως οι προκλητικές ενέργειες του Μιλόσοσκι «δικαιώνουν τις ελληνικές θέσεις απέναντι σε κάθε είδους αλυτρωτισμό, αλλά δεν βοηθούν κανέναν», τονίζοντας πως παρόμοια ενέργεια εντός Σκοπίων «θα συνιστούσε ακόμα μία παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας και του Μνημονίου Πρακτικών Μέτρων».

simaia

Παρότρυνση που μάλλον δεν έλαβε καθόλου υπόψη του ο Μιλόσοσκι, ένας από τους κύριους εκφραστές του εθνικιστικού δόγματος Γκρούεφσκι, για απευθείας καταγωγή των Σλάβων των Σκοπίων από τον… Μέγα Αλέξανδρο και τον Βουκεφάλα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γιάννης Χρυσουλάκης: Έλληνες και Ινδοί συγκροτούν δύο έθνη που συναντιούνται, με αδιάλειπτες και γόνιμες επαφές και ανταλλαγές, στα βάθη της Ιστορίας

ΥΠΕΞ: Η ελληνική κυβέρνηση καταδικάζει τις επιθέσεις του Ιράν προς το Ισραήλ

Χρυσουλάκης: Οι κοινότητες της ελληνικής Διασποράς συνιστούν διακριτή μορφή «ήπιας ισχύος»

Χρυσουλάκης: «Υποστήριξη και ανάπτυξη δικτύων και δομών της ομογένειας» – Τσούνης: «Χρειαζόμαστε ηγεσία και η ηγεσία λείπει»

ΥΠΕΞ σε Τουρκία για τα θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο: Πολιτικοποιείτε ένα περιβαλλοντικό θέμα – Στηρίζουμε απαρέγκλιτα τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr