ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η 51χρονη Μαρία Σολωμού με γαλάζιο μπικίνι στην παραλία (φωτο)
NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους
Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ο νεκρός έφηβος του τσουνάμι λύνει το μυστήριο της Πομπηίας του Αιγαίου
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς λέει ότι απέτυχε ως μητέρα, επειδή ο γιος της δεν πιστεύει στον Θεό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Καμία ανοχή σε οποιαδήποτε απόπειρα υπονόμευσης της αρχής του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια των συνομιλιών του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού δεν πρόκειται να δείξει ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου.
Όπως δήλωσε ο Νταβούτογλου την Τρίτη, το ΑΚΡ, το οποίο έχασε για πρώτη φορά, στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουνίου, την πλειοψηφία που διατηρούσε επί 13 χρόνια, θα εξαντλήσει όλες τις επιλογές για τον σχηματισμό κυβέρνησης προτού εξετάσει το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. Κατέστησε ωστόσο σαφές ότι οι διαπραγματεύσεις αυτές δεν θα περιλαμβάνουν συζήτηση για το ρόλο της προεδρίας.
«Οτιδήποτε έχει στόχο την προεδρία ή τον πρόεδρο έχει στόχο εμάς» τόνισε σε τηλεοπτική ομιλία του. «Δεν θα επιτρέψουμε η νομιμότητα του προέδρου μας να αμφισβητηθεί και, δεύτερον, δεν θα επιτρέψουμε το κύρος της προεδρίας να ζημιωθεί».
Σε μία εμφανή προσπάθεια να επιταχύνει τις διαπραγματεύσεις, ο Νταβούτογλου κάλεσε επίσης το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης, το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP) και το ακροδεξιό Κόμμα Εθνικιστικό Κίνημα (ΜΗΡ) να αξιολογήσουν τα αποτελέσματα των εκλογών από την «πλευρά του λαού».
Στόχος του AKP είναι ένας μικρότερος εταίρος, προκειμένου να σχηματίσει πλειοψηφική κυβέρνηση συνασπισμού. Το ΜΗΡ θεωρείται ο πιθανότερος εν δυνάμει εταίρος σε μια κυβέρνηση συνασπισμού.























































