Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Kαι εφευρέτης ο Κιμ Γιονγκ Ουν: Ανακάλυψε «βιάγκρα» που κάνει τα πάντα

Kαι εφευρέτης ο Κιμ Γιονγκ Ουν: Ανακάλυψε «βιάγκρα» που κάνει  τα πάντα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένα σούπερ «βιάγκρα» που κάνει σχεδόν τα πάντα, και είναι το βιάγκρα του Κιμ Γιονγκ Ουν, κυκλοφορεί ήδη στην Πιονγιάνγκ.

Το βιάγκρα που ανέπτυξε το βορειοκορεατικό καθεστώς με στόχο να το εξάγει στη Δύση, έχει μάλλον υπερφυσικές ικανότητες αφού όχι μόνο κρατάει στο… ύψος του το ανδρικό μόριο, αλλά ενισχύει τους μύες, βελτιώνει την νοητική συγκέντρωση, ανακουφίζει από την κούραση αλλά και διασφαλίζει έναν βαθύ, ποιοτικό ύπνο.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail» που επικαλείται το «Foreign State», ένα περιοδικό που ελέγχει η Πιονγιάνγκ, το «βιάγκρα» του… Κιμ Γιονγκ Ουν διασφαλίζει την ανόρθωση του ανδρικού μορίου μεγιστοποιώντας την ερωτική απόλαυση, βοηθά στη συγκέντρωση, επιτρέπει έναν υγιή και ποιοτικό ύπνο αλλά και προωθεί την ανάπτυξη.

Με λίγα λόγια, το σούπερ χάπι δεν απευθύνεται μόνο στους άνδρες της τρίτης ηλικίας που έχουν πρόβλημα στύσης αλλά μπορεί να ληφθεί και από παιδιά με πρόβλημα ανάπτυξης. Σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών, μπορούν να ληφθούν δύο έως και τρία χάπια την ημέρα ενώ τα παιδιά μπορούν να παίρνουν ένα ή δύο χάπια προ φαγητού.

Όπως επισημαίνει βορειοκορεατικό περιοδικό, το «βιάγκρα» του Κιμ Γιονγκ Ουν περιλαμβάνεται σε μία λίστα με άλλα προϊόντα που το καθεστώς της Πιονγιάνγκ θέλει να εξάγει προς τη Δύση εξίσου μυστηριώδη με το βιάγκρα, όπως τσάι για καλή υγεία, πλαστικές σωλήνες με υψηλές δυνατότητες και διαμάντια που «καθαρίζουν το αίμα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πολεμικές ασκήσεις του Κιμ Γιονγκ Ουν – Σχέδια απάντησης στα στρατιωτικά γυμνάσια ΗΠΑ-Νότιας Κορέας

Η Βόρεια Κορέα παράγει και στέλνει τεράστιες ποσότητες πυρομαχικών στον Πούτιν

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε δώρο στον Κιμ Γιονγκ Ουν ένα αυτοκίνητο

Οι Ρώσοι ενθαρρύνονται να κάνουν διακοπές στη Βόρεια Κορέα – Εφιάλτης η Ρωσία το 2024

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν μάλλον έχει γενέθλια και μάλλον έγινε 40αρης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr