ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων
Τραμπ σε Σι: Εσείς έχετε χιλιάδες χρόνια ιστορίας, εμείς είμαστε οι κληρονόμοι της Αθήνας, της Σπάρτης, της Ρώμης και της
Οι Τούρκοι δειλοί τρέχουν στη Σαουδική Αραβία για τη Συμφωνία της Μέκκας
Η Σαουδική Αραβία ΔΕΝ θα πάρει F-35 - Το Κατάρ θα επενδύσει στην τουρκική πολεμική βιομηχανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ιταλός πρωθυπουργός, Ματέο Ρέντσι, σε δηλώσεις του προς τους δημοσιογράφους μετά την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, αναφέρθηκε αναλυτικά στη διαπραγμάτευση της χώρας μας με τους θεσμούς.
Ο Ιταλός πρωθυπουργός υπογράμμισε: «Σε ό,τι αφορά την Ελλάδα έχω αυτή την άποψη. Θεωρούμε ότι ένα μέρος της κοινής γνώμης στην Ευρώπη -και όχι αποκλειστικά στη Γερμανία- θα έβλεπε με ευνοϊκό τρόπο μια έξοδο της Ελλάδας. Κατά την άποψή μου θα ήταν κάτι το λανθασμένο όχι για τη χώρα μου, γιατί δεν είμαστε στο εδώλιο του κατηγορούμενου, αλλά γιατί μια έξοδος της Ελλάδας θ’ αντιπροσώπευε ήττα για την Ευρώπη. Από την πλευρά της ελληνικής κυβέρνησης χρειάζεται φυσικά να δοθεί ένας ξεκάθαρος ορίζοντας σε ό,τι αφορά τις διάφορες παρεμβάσεις.
Οι Έλληνες και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, δηλώνουν ότι το έχουν πράξει, αλλά από τους θεσμούς οι απόψεις είναι διαφορετικές. Είμαστε πολύ κοντά. Εκτιμώ ότι αύριο μπορούμε να καταλήξουμε σε συμφωνία και δε το λέω με εγωισμό ως Ιταλός αλλά ως Ευρωπαίος. Βρισκόμαστε στο τελευταίο χιλιόμετρο και εκτιμώ ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να μπορέσει να γίνει πράξη».























































