Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δημοσκόπηση: Το 62% των Γερμανών υπέρ του Grexit

Δημοσκόπηση: Το 62% των Γερμανών υπέρ του Grexit
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Grexit, Γερμανία,

Υπέρ του Grexit τάσσεται το 62% των ερωτηθέντων και κατά το 32%, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό του πρώτου καναλιού της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD.

Στην προηγούμενη μέτρηση, πριν από δύο εβδομάδες, η κοινή γνώμη εμφανιζόταν μοιρασμένη, με το «ναι» και το «όχι» στο Grexit να λαμβάνουν από 45%.

Ικανοποιημένοι και πολύ ικανοποιημένοι εμφανίζονται οι Γερμανοί από τους χειρισμούς, τόσο της Καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ (62%) όσο και του υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε (64%).

Ωστόσο, σωστή θεωρεί το 52% των Γερμανών την απόφαση για την παροχή τρίτου πακέτου βοήθειας προς την Ελλάδα, ενώ το 44% λανθασμένη .

Το 57% εκτιμά ως επαρκή τα μέτρα λιτότητας και τις μεταρρυθμίσεις, με το 22% να απαντά αρνητικά και το 13% να εκφράζει επιφυλάξεις.

Στο ερώτημα αν υπάρχει εμπιστοσύνη στην ελληνική κυβέρνηση για την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων, το 78% απαντά αρνητικά ενώ, μόλις, το 18% θετικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Γερμανός καγκελάριος Μερτς εξέφρασε αμφιβολίες για το αν η αμερικανοϊσραηλινή επιχείρηση στο Ιράν θα επιφέρει αλλαγή καθεστώτος

Μερτς: Η Γερμανία «θα είχε συμβουλεύσει» τις ΗΠΑ να μην κάνουν πόλεμο κατά του Ιράν – Δεν θα λάβουμε μέρος

Φρίντριχ Μερτς: «Ο πόλεμος (κατά του Ιράν) δεν αποτελεί ζήτημα του ΝΑΤΟ» – Δεν συμμετέχουμε

15 Μαρτίου 1943: Θεσσαλονίκη Άουσβιτς, «Ποτέ ξανά»

Γερμανικός Τύπος: Ο πόλεμος στο Ιράν φέρνει ελληνοτουρκικές εντάσεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr