ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη
«Μπλε τσουνάμι» σάρωσε το Κογκρέσο - Στον έλεγχο των Δημοκρατικών Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων
Γάζα: Παλαιστίνιοι πολιτοφύλακες καταδιώκουν τζιχαντιστές της Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ομάδα ενόπλων κατέλαβε σήμερα την ουκρανική κορβέτα Ternopol, που ελλιμενίζεται στη Σεβαστούπολη, ανακοίνωσε σήμερα ο εκπρόσωπος του ουκρανικού υπουργείου Άμυνας στην Κριμαία Βλάντισλαβ Σελεζνιόφ.
Στη διάρκεια της επίθεσης χρησιμοποιήθηκαν βομβίδες κρότου, ενώ ακούστηκαν και πυρά από αυτόματα όπλα, δήλωσε ο Σελεζνιόφ στο Γαλλικό Πρακτορείο, ενώ πρόσθεσε ότι δεν γνωρίζει τίποτα για την τύχη του πληρώματος.
Στο μεταξύ η ρωσική σημαία και η σημαία του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού κυμάτιζε σήμερα σε μια προκυμαία του λιμανιού της Σεβαστούπολης, ενώ υπεστάλησαν οι σημαίες σε δύο ακόμη ουκρανικές κορβέτες.























































