Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λύθηκε το μυστήριο με το κομμένο πόδι με το αινιγματικό τατουάζ

Λύθηκε το μυστήριο με το κομμένο πόδι με το αινιγματικό τατουάζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιταλία, Τατουάζ,

Λύθηκε τo μυστήριο με το κομμένο πόδι, με το τατουάζ «σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να πεθάνεις» σύμφωνα με την ιταλική Il Messangero.

Το κομμένο πόδι, το οποίο βρήκε περαστικός την Τρίτη στην Ιταλία, ανήκει σε έναν φασίστα οπαδό της Λάτσιο, ο οποίςο έχει απασχολήσει τις Αρχές για ληστείες και άλλες έκνομες πράξεις.

Η ιταλική εφημερίδα έχει ολοσέλιδο αφιέρωμα στον 36χρονο Γκαμπριέλε ντελ Πόντε. Το ποινικό του μητρώο είναι πλούσιο με ληστείες, χρήση και διακίνηση ναρκωτικών. Ο Γκαμπριέλε μπαινόβγαινε στις φυλακές και ήταν θερμός υποστηρικτής της ακροδεξιάς αλλά και ανήκε στους ακραίους οπαδούς της ομάδας της Λάτσιο, τους Ultras.

Ο Ντελ Πόντε, του οποίου η εφημερίδα δημοσιεύει πολλές φωτογραφίες, παντρεύτηκε τον Μάιο με μία Ιταλοτυνήσια ηλικίας 24 ετών.

Έπειτα από έναν μήνα κοινής ζωής, η νεαρή γυναίκα τον εγκατέλειψε καθώς την χτυπούσε, σύμφωνα με τον πατέρα της, ιδιοκτήτη ενός μπαρ με τον οποίο μίλησαν οι δημοσιογράφοι της il Messaggero.

«Ένας τύπος τόσο μοχθηρός, δεν είχα ξανασυναντήσει ποτέ στο παρελθόν κάτι ανάλογο» δήλωσε ο πατέρας της πρώην του συζύγου. Ο γάμος αυτός ωστόσο θα μπορούσε να αποτελέσει για εκείνον την απαρχή μιας νέας ζωής έπειτα από τριάντα χρόνια παρανομίας.

Ο Ντελ Πόντε μεγάλωσε σε μία υποβαθμισμένη συνοικία της πρωτεύουσας της Ιταλίας, θέατρο του πολέμου μεταξύ των διακινητών ναρκωτικών.

Διέπραξε την πρώτη του ληστεία σε ηλικία 18 ετών. Έκτοτε μπαινόβγαινε στην φυλακή, αφού διέπραττε μία μετά την άλλη τις ένοπλες ληστείες, και ήταν υπερήφανος για την ζωή του αυτή όπως τουλάχιστον καταδεικνύουν οι αναρτήσεις του στο λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook.

«Καλημέρα σε όλους εκείνους που κρατούνται στις φυλακές» έγραφε ή «καλύτερα να βρίσκεσαι στο κελί, στη σιωπή, παρά να ζεις χωρίς τιμή» ή ακόμα «ορκίζομαι ότι πάω στην φυλακή ευτυχισμένος».

Τραυματίστηκε από σφαίρα, υποβλήθηκε σε επέμβαση στο ισχίο ωστόσο απέκτησε μια μικρή αναπηρία και κούτσαινε, ένα γεγονός που επέτρεπε στους αστυνομικούς να τον αναγνωρίζουν ακόμα και όταν διέπραττε με καλυμμένο το πρόσωπό του τις ληστείες του οπλισμένος με ένα τσεκούρι. Στόχος του ήταν κυρίως τα φαρμακεία. Σύμφωνα με έναν αστυνομικό, που γνωρίζει καλά την εγκληματική του δράση, ο Γκαμπριέλε ντελ Πόντε «έπεφτε εκ νέου στα ναρκωτικά μετά τις ληστείες που διέπραττε».

Τα τελευταία δύο χρόνια προσπαθούσε να συμμετάσχει σε προγράμματα αποτοξίνωσης, ενώ η ανακοίνωση των αρραβώνων του, τον Φεβρουάριο, είχε γίνει με μεγάλη χαρά στο λογαριασμό του στο Facebook. Οι συγγενείς του Ντελ Πόντε, ανήσυχοι καθώς είχαν χάσει κάθε του ίχνος από τα τέλη Ιουλίου, αναγνώρισαν στο νεκροτομείο το πόδι του με τα τατουάζ που έφερε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σύροι κι Αφγανοί σχεδίαζαν χτυπήματα σε Εβραϊκούς και Ισραηλινούς στόχους στην Ευρώπη

Απειλές Χούτι κατά της Ιταλίας: «Αν ξανά αποτρέψουν επίθεσή μας, τα πλοία της θα κινδυνεύσουν»

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν λέει τα καλύτερα για την Ιταλία

Πέθανε η Μαρίνα Βούλγαρη, εγγονή του Έλληνα ιδρυτή του γνωστού οίκου Bulgari

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Βενετίας εμπλούτισε την Εθνική Βιβλιοθήκη των Τιράνων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr