ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Kαταγγελίες Πούτιν για ενέργειες δολιοφθοράς στην Κριμαία

Kαταγγελίες Πούτιν για ενέργειες δολιοφθοράς στην Κριμαία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Tην προσπάθεια ξένων δυνάμεων να αποσταθεροποιήσουν την κατάσταση στην Κριμαία, εκπαιδεύοντας ακόμη και ειδικές ομάδες δολιοφθοράς, κατήγγειλε ο Ρώσος ηγέτης Βλαντίμιρ Πούτιν προεδρεύοντας σύσκεψης για θέματα ασφαλείας στη Σεβαστούπολη.

«Είναι ολοφάνερο ότι διατηρείται η απειλή από πλευράς ξένων δυνάμεων, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να αποσταθεροποιήσουν την κατάσταση στη χερσόνησο, ενδεχομένως να παίξουν το “εθνικιστικό χαρτί”, είτε εκμεταλλευόμενοι εκείνα ή τα άλλα λάθη, αποτυχίες, αναποτελεσματικές ενέργειες της κυβέρνησης, να στρέψουν τη δίκαιη ανησυχία των πολιτών σε μη εποικοδομητική κατεύθυνση», είπε ο πρόεδρος Πούτιν στην εισαγωγική του παρέμβαση στη σύσκεψη, όπου μεταξύ άλλων συμμετείχαν, ο υπουργός Άμυνας της χώρας Σεργκέι Σοϊγκού και οι επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της.

«Σε ορισμένες πρωτεύουσες μιλούν ανοιχτά σχετικά με αυτά, μιλούν για την αναγκαιότητα να αναπτυχθεί υπονομευτική δραστηριότητα, διαμορφώνονται σχετικοί μηχανισμοί, στρατολογούνται και ετοιμάζονται στελέχη για την πραγματοποίηση δολιοφθορών, ενεργειών σαμποτάζ, για τη διεξαγωγή ακραίας προπαγάνδας», τόνισε ο Β. Πούτιν.

Εκτίμησε δε, πως ο σκοπός των ενεργειών αυτών είναι ολοφάνερος: «να διαταραχθεί η κατάσταση, να εμποδιστεί η φυσιολογική ζωή των ανθρώπων, της κοινωνικο-οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής».

Κλείνοντας το δημόσιο μέρος της ομιλίας του, ο Β. Πούτιν κάλεσε τις κυβερνητικές υπηρεσίες και τις αρμόδιες αρχές να ενεργοποιηθούν για την «εκκαθάριση των οργάνων της εξουσίας από διεφθαρμένους» και να είναι «έτοιμες να αντιδράσουν γρήγορα» στις προκλήσεις και τους κινδύνους που διέκρινε, για την ασφάλεια της χερσονήσου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν-Τραμπ για τους πολέμους σε Ιράν και Ουκρανία

Θαλαμηγός Ρώσου δισεκατομμυριούχου πέρασε τα Στενά του Ορμούζ με την άδεια Ιράν και ΗΠΑ

Ιρανός ΥΠΕΞ: Εξετάζουμε το αίτημα του Τραμπ για διαπραγματεύσεις – Συναντήθηκε με τον Πούτιν

Φρίκη! Κανίβαλοι Ρώσοι στρατιώτες τρώνε ανθρώπους στα χαρακώματα

Οι Ρώσοι στέλνουν πετρέλαιο στην Κούβα – Οι Ρώσοι λένε ότι έχουν «σαφές πλάνο συνεργασίας και παροχής βοήθειας» στην Κούβα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr