ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πάνω από 10 άτομα φαίνεται πως εμπλέκονται στην αιματηρή επίθεση που έγινε στον ναό στην Μπανγκόκ, από την οποία έχασαν την ζωή τους 20 άνθρωποι.
Η αρχική εκτίμηση των Αρχών ήταν πως στο τρομοκρατικό χτύπημα εμπλέκονταν τρία άτομα, όμως σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας Σομιότ Πουμπανμουάνγκ σε δημοσιογράφους «Είναι ένα μεγάλο δίκτυο. Έγινε προετοιμασία στην οποία χρησιμοποιήθηκαν πολλοί άνθρωποι. Σε αυτούς εντάσσονται αυτοί που είχαν στηθεί στους δρόμους για να παρατηρούν, αυτοί που ετοίμασαν την βόμβα και αυτοί που βρισκόντουσαν εκεί και αυτοί που ήξεραν τον δρόμο διαφυγής. Θα πρέπει να εμπλέκονταν τουλάχιστον 10 άνθρωποι».
Λίγο πριν αξιωματούχοι στη Ταϊλάνδη δήλωσαν πως οι αρχές θα ζητήσουν την βοήθεια της Ιντερπόλ για τον εντοπισμό του βασικού υπόπτου της επίθεσης, έναν νεαρό άνδρα, τον οποίο «συνέλαβε» κάμερα ασφαλείας να αφήνει ένα σακίδιο στον τόπο της έκρηξης και στη συνέχεια να φεύγει.
Η αστυνομία υποπτεύεται ότι ο άνδρας αυτός είναι ξένος, αλλά δεν επικεντρώνει τις έρευνές της σε κάποια συγκεκριμένη χώρα.























































