ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται...»
Κόμμα Καρυστιανού: Βαριές καταγγελίες από 22 πρώην στελέχη της Ελπίδας για τη Δημοκρατία
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ιρακινός τζιχαντιστής που μαχαίρωσε μια Γερμανίδα αστυνομικό στο δυτικό Βερολίνο την Πέμπτη ονομάζεται Ραφίκ Μοχάμαντ Γιούσεφ (Rafik Mohamad Yousef) και ήταν μέλος σε τρομοκρατική ομάδα που συνδέεται με την Αλ Κάιντα.
Ο Γιούσεφ είχε καταδικαστεί στη Στουτγάρδη το 2008 για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση. Κανονικά έπρεπε να είχε εκδοθεί στο Ιράκ μετά την καταδίκη του, αλλά οργανώσεις “ανθρωπίνων δικαιωμάτων” σταμάτησαν την έκδοσή του επειδή θα καθόταν στην ηλεκτρική καρέκλα στο Ιράκ, για τα εγκλήματα που είχε διαπράξει.
Και το καλύτερο; Είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση και φορούσε «βραχιολάκι», το οποίο έβγαλε πριν από την επίθεση.
Η γερμανική Αστυνομία δέχθηκε κλήσεις την Πέμπτη ότι ένας άντρας κυκλοφορούσε με μαχαίρι σε δρόμο στο Βερολίνο.
Ο 41χρονος τζιχαντιστής μαχαίρωσε τραυματίζοντας σοβαρά στον λαιμό μια γυναίκα αστυνομικό πριν άλλος αστυνομικός τον πυροβολήσει τέσσερις φορές και τον τραυματίσει θανάσιμα.
Ο τζιχαντιστής πέθανε μέσα στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο.
Ο Ραφίκ Μοχάμαντ Γιούσεφ είχε καταδικαστεί σε οκτώ χρόνια φυλάκιση από δικαστήριο της Στουτγκάρδης το 2008 για συμμετοχή στην οργάνωση Ανσάρ Αλ Ισλάμ, μια τζιχαντιστική ομάδα που συνδέεται με την Αλ Κάιντα.
Καταδικάστηκε γιατί βρέθηκε ένοχος συνωμοσίας που σκόπευε να δολοφονήσει τον πρωθυπουργό του Ιράκ κατά την επίσκεψή του στη Γερμανία το 2004.
Ο Γιούσεφ είχε αποφυλακιστεί με εγγύηση, ωστόσο, είχε υποχρεωθεί να φορά βραχιολάκι, το οποίο και έβγαλε πριν βγει στον δρόμο για να μαχαιρώσει την αστυνομικό.























































