ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ντμίτρι Μεντβέντεφ, Ρωσία,


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία
55χρονος Μυστράς: «Κρατούσα τον πατέρα μου στον καταψύκτη για να παίρνω τη σύνταξη»
Κόμμα Καρυστιανού: Βαριές καταγγελίες από 22 πρώην στελέχη της Ελπίδας για τη Δημοκρατία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ δήλωσε σήμερα πως ακόμη κι αν η Δύση επιβάλει μεγαλύτερες κυρώσεις, οι επιχειρήσεις που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στη ρωσική επικράτεια δεν θα αποθαρρυνθούν, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Ιντερφάξ.
«Όλα θα πάνε καλά», φέρεται να είπε ο Μεντβέντεφ ερωτηθείς πώς θα επηρεαστεί η συνεργασία με ξένες εταιρείες των τομέων του πετρελαίου και του φυσικού αερίου εάν τα δυτικά κράτη διευρύνουν τις κυρώσεις που έχουν επιβάλει σε βάρος της Ρωσίας.
«Εκείνοι οι οποίοι επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί μας σε οποιοδήποτε πεδίο, στην επιστήμη, στην παραγωγή, κάνοντας επενδύσεις στην οικονομία μας — δεν θα πάνε πουθενά, διότι αυτή είναι μια εντελώς φυσιολογική διαδικασία», φέρεται ότι είπε ο Μεντβέντεφ.
Αν οι ξένες εταιρείες αποχωρήσουν, συνέχισε, «αυτό σημαίνει ότι δεν ήθελαν πραγματικά» να δραστηριοποιηθούν στη Ρωσία εξαρχής, ανέφερε ο Μεντβέντεφ σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στην καινοτομία στην πετρελαιοπαραγωγική επαρχία Ταταρστάν, σύμφωνα με το Ιντερφάξ.























































