Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θα λύσουμε το αίνιγμα του Boeing, λέει ο Αυστραλός πρωθυπουργός

Θα λύσουμε το αίνιγμα του Boeing, λέει ο Αυστραλός πρωθυπουργός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνεχίζονται σήμερα Τετάρτη οι έρευνες εντοπισμού του Boeing 777 της Malaysia Airlines στον Ινδικό Ωκεανό, οι οποίες είχαν διακοπεί λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας.

Η Αυστραλιανή Αρχή Ναυτικής Ασφάλειας (AMSA), η οποία συντονίζει τις επιχειρήσεις, ανακοίνωσε πως “σήμερα θα διεξαχθούν έρευνες σε τρεις ζώνες που καλύπτουν 80.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα».

Στις ζώνες των ερευνών σπεύδουν δώδεκα αεροπλάνα, εκ των οποίων τα επτά είναι στρατιωτικά, αναζητώντας τα δύο αντικείμενα που εντόπισε δορυφόρος και πιθανώς αποτελούν συντρίμμια του αεροπλάνου.

Ένα αυστραλιανό πλοίο, το HMAS Success, που βρισκόταν την Τρίτη κοντά στα αντικείμενα που αναζητούνται για να ταυτοποιηθούν και αναγκάστηκε να διακόψει τις έρευνές του εξαιτίας κυμάτων ύψους τεσσάρων και πλέον μέτρων, σήμερα θα συνεχίσει την αποστολή του. Τέσσερα κινεζικά πλοία έχουν φθάσει επίσης στη ζώνη ερευνών.

Τόνι Άμποτ: “Θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να λύσουμε το αίνιγμα”.

Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Τόνι Άμποτ διαβεβαίωσε πως οι έρευνες θα συνεχιστούν μέχρι που να μην υπάρχει η παραμικρή ελπίδα να βρεθεί κάτι.

«Θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε επειδή το οφείλουμε στους συγγενείς των επιβατών να κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να λύσουμε αυτό το αίνγιμα», είπε ο κ. Άμποτ στο τηλεοπτικό δίκτυο Nine Network.

Εν τω μεταξύ, το επίσημο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Νέα Κίνα μεταδίδει πως ο πρωθυπουργός της Κίνας Λι Κετσιάνγκ κάλεσε τη Μαλαισία να παράσχει “λεπτομερή και ακριβή πληροφόρηση” για την πτήση MH370, ενώ αυξάνεται η οργή των συγγενών των αγνοουμένων εναντίον των μαλαισιανών Αρχών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μέση Ανατολή: Η Κίνα στο πλευρό του Ιράν

Αυστραλία: Μακελειό με 6 νεκρούς από επίθεση με μαχαίρι στο Σίδνεϊ

Σίδνεϊ: Άνδρας κυνηγούσε και μαχαίρωνε ανθρώπους

Χρυσουλάκης: «Υποστήριξη και ανάπτυξη δικτύων και δομών της ομογένειας» – Τσούνης: «Χρειαζόμαστε ηγεσία και η ηγεσία λείπει»

ΝΑΤΟ: Η «συμμαχία αυταρχικών δυνάμεων» Κίνας, Ρωσίας, Ιράν κινείται ενάντια στη Δύση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr