ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Κούρδοι του PKK θα τηρήσουν την εκεχειρία με το τουρκικό κράτος

Οι Κούρδοι του PKK θα τηρήσουν την εκεχειρία με το τουρκικό κράτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κορυφαίος διοικητής του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK) δήλωσε πως τα μέλη της οργάνωσης θα τηρήσουν τη δέσμευσή τους για κατάπαυση του πυρός που ανακοίνωσαν το σαββατοκύριακο στη μνήμη των περισσότερων από 100 ανθρώπων που σκοτώθηκαν κατά τις βομβιστικές επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Άγκυρα, σύμφωνα με ειδησεογραφικό ιστότοπο που πρόσκειται στο PKK.

Το πρακτορείο ειδήσεων Firat μετέδωσε πως ο Μουράτ Καραγιλάν δήλωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι τα μέλη του PKK δεν πρόκειται να πραγματοποιήσουν επιθέσεις στην Τουρκία αν δεν δεχθούν επίθεση από τις δυνάμεις ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Διπλωματική γκάφα από την Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου

Ηλεκτρικό καλώδιο 22 δισ. ευρώ συνδέει το Αζερμπαϊτζάν με την Ευρώπη παρακάμπτοντας την Τουρκία

Αντ. Σαμαράς: «Όσο λοιπόν κι αν προσπαθεί ο κ. Μητσοτάκης να ταΐσει, δήθεν, τον κόσμο με “πίτσες” και “χωριάτικα”, ο ελληνικός λαός γνωρίζει, κρίνει και συγκρίνει…»

Η Τουρκία ενθαρρύνει τους μουσουλμάνους της Ινδίας σε εξέγερση

Οι ΗΠΑ χαρακτηρίζουν τη συμφωνία Τουρκίας-Λιβύης «μη βοηθητική και προκλητική» εν μέσω περιφερειακών αντιδράσεων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr