Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ιρανός στρατηγός Κασέμ Σολεϊμάνι στη Συρία – Προετοιμασίες για μεγάλη μάχη

Ο Ιρανός στρατηγός Κασέμ Σολεϊμάνι στη Συρία – Προετοιμασίες για μεγάλη μάχη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Ιρανός (Πέρσης) στρατηγός Κασέμ Σολεϊμάνι, που διοίκησε τις σιιτικές πολιτοφυλακές του Ιράκ ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος στη Μεσοποταμία, βρίσκεται στη Συρία.

Ο στρατηγός Κασέμ Σολεϊμάνι, ο εξολοθρευτής τζιχαντιστών, φωτογραφήθηκε μαζί με άλλους Ιρανούς αξιωματικούς να επιθεωρεί άνδρες της λιβανέζικης σιιτικής οργάνωσης Χεζμπολάχ στη Λαττάκεια της Συρίας, στους οποίους έβγαλε και λόγο.

Παράλληλα και σύμφωνα με το Reuters, το οποίο επικαλείται τοπικούς αξιωματούχους, χιλιάδες Ιρανοί στρατιώτες βρίσκονται ήδη στη Συρία και προετοιμάζονται μαζί με τον στρατό της Συρίας και τη Χεζμπολάχ να εξαπολύσουν ευρεία επίθεση για να εκδιώξουν τους τζιχαντιστές, “μετριοπαθείς” και “σκέτους”, από την επαρχία και την πόλη του Χαλεπιού.

Το Reuters δεν δίνει αριθμό πόσοι είναι αυτοί οι χιλιάδες Ιρανοί στρατιώτες, ωστόσο, στο Twitter “κυκλοφορεί” ο αριθμός των 60.000 ανδρών. Ουδείς φυσικά αναφέρει πώς έφτασαν οι φημολογούμενοι 60.000 Ιρανοί στρατιώτες στη Συρία.

soleimani_syria2

soleimani_syria3

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χαλέπι: Οι Κούρδοι απέκρουσαν επίθεση τζιχαντιστών της Δαμασκού – Ο ρόλος της Τουρκίας

Συνελήφθη στη Συρία εξέχων Αμερικανός ισλαμιστής δημοσιογράφος

Η τρομακτική επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους – Οι τζιχαντιστές «επιστρατεύουν» την Τεχνητή Νοημοσύνη

Ο Νετανιάχου αξιοποίησε την Τριμερή Σύνοδο Ισραήλ-Ελλάδας-Κύπρου για να στείλει προειδοποίηση στην Τουρκία

Χριστοδουλίδης και Νετανιάχου συζήτησαν για εξοπλιστικά, ενέργεια, διασυνδεσιμότητα, ασφάλεια και ανθεκτικότητα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr