ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εντολή προς το Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσίας έδωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν για επανεξέταση της ικανότητας της Ρωσίας να επιβιώσει από πυρηνική, χημική ή βιολογική καταστροφή, σε καιρό ειρήνης αλλά και πολέμου. Παράλληλα ζήτησε να λάβουν όλα τα μέτρα για την αντιμετώπισή τους αν χρειαστεί.
Η εντολή δόθηκε κατά τη διάρκεια μιας από τις προγραμματισμένες συσκέψεις με το Συμβούλιο στο οποίο συμμετέχουν οι επικεφαλής των υπηρεσιών Ασφαλείας, Άμυνας και Δημόσιας Τάξης. Επίσης συμμετέχουν υπουργοί, ο επικεφαλής της Δούμα. Ο Πούτιν είπε ότι είναι πολύ σημαντικό να ενισχυθούν τα πρωτόκολλα άμυνας κατά «πυρηνικών, ραδιολογικών, χημικών και βιολογικών απειλών σε περίοδο ειρήνης και σε καιρό πολέμου.
Πρέπει να ανταποκρίνονται στη σημερινή πραγματικότητα και αν χρειάζεται να γίνουν διορθώσεις». Μάλιστα ως παράδειγμα χρησιμοποίησε την πυρηνική καταστροφή στη Φουκουσίμα. Επίσης, είπε ότι η Μόσχα θα πρέπει να λάβει μέτρα για την ασφάλεια των πυρηνικών εργοστασίων και το χειρισμό επικίνδυνων χημικών. Σύμφωνα με τη Ρωσική Υπηρεσία Πυρηνικής Ενέργειας Rosatomη Ρωσία έχει 10 πυρηνικά εργοστάσια.























































