ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νετανιάχου κατά Ερντογάν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για Κούρδους και χρηματοδότηση της Χαμάς
Αχαΐα: Τις τρεις κόρες του και δυο ακόμη κορίτσια κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά 50χρονος
Η Εθνική Ελλάδας έγραψε ιστορία: Νίκησε με 1-0 τη Γερμανία στο Άουγκσμπουργκ
Ο Χάλεντ Μασάλ της Χαμάς κάλεσε σε αντίσταση και τζιχάντ για την Ιερουσαλήμ και το Τέμενος Αλ Άκσα
Βρετανία: Πέντε συλλήψεις για πιθανή τρομοκρατική επίθεση κοντά στην αμερικανική αεροπορική βάση RAF Φέρφορντ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε εννέα ημέρες διεξάγονται στην Ισπανία οι κρίσιμες εκλογές και τα νέα δεδομένα διαμορφώνουν το πολιτικό σκηνικό της χώρας.
Σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας «DYM», οι Σοσιαλιστές για πρώτη φορά εμφανίζονται στην τέταρτη θέση, πίσω από τους Podemos και τους Ciudadanos, ενώ το Λαϊκό Κόμμα του Μαριάνο Ραχόι, έρχεται για ακόμα μια φορά πρώτο αλλά δίχως αυτοδυναμία.
Συγκεκριμένα, το Λαϊκό Κόμμα συγκεντρώνει ποσοστό 26,7%, οι Ciudadanos 23,2%, οι Podemos 19,1% και οι Σοσιαλιστές 17%.
Η μείωση του ποσοστού του Σοσιαλιστικού Κόμματος, σύμφωνα με αναλυτές, οφείλεται στην στροφή ενός ποσοστού των ψηφοφόρων του στους Podemos και στους Ciudadanos. Ωστόσο, το 26% των συμμετεχόντων απάντησαν ότι δεν έχουν ακόμα αποφασίσει ποιον θα ψηφίσουν στις 20 Δεκεμβρίου.
Η δημοσκόπηση της DYM διενεργήθηκε μεταξύ 27 Νοεμβρίου και 9 Δεκεμβρίου σε δείγμα 1.012 ατόμων ενώ τα αποτελέσματά της δημοσιεύθηκαν στην ενημερωτική ιστοσελίδα El Confidencial.























































