ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρωσία: Έχουμε τις αποδείξεις μη παραβίασης του Τουρκικού εναέριου χώρου

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Ρωσία διαθέτει όλες τις αποδείξεις που επιτρέπουν την επιβεβαίωση πως το Su-24 που καταρρίφθηκε από τους Τούρκους δεν παραβίασε τον εναέριο χώρο της Τουρκίας σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Η ανάλυση στο μαύρο κουτί θα είναι απολύτως προσβάσιμη για Ρώσους και ξένους ειδικούς και στις 21 Δεκεμβρίου θα δοθούν στη δημοσιότητα αναλυτικές λεπτομέρειες.

Τα δεδομένα πτήσης που έδωσε στη δημοσιότητα η Μόσχα δεν αμφισβητούνται ούτε καν από την Τουρκία. Σύμφωνα με το υπ. Άμυνας της Ρωσίας ειδικοί από την Κίνα και το Ηνωμένο Βασίλειο, παίρνουν μέρος στην έρευνα για την κατάρριψη.

Σύμφωνα με τους ειδικούς η πτήση διήρκεσε 40 λεπτά και το Ρώσικο Su – 24 χτυπήθηκε από πύραυλο. Η μνήμη από το μαύρο κουτί του αεροσκάφους ανοίχτηκε μπροστά στις κάμερες και θα ερευνηθεί από τους ειδικούς με ακτίνες Χ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ουκρανία: Τουλάχιστον δύο νεκροί και 15 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στη Ζαπορίζια

Το Αζερμπαϊτζάν απαίτησε από το Ισραήλ να ανακαλέσει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Αλέξης Τσίπρας στην Κίμπερλι: Όχι F-35 κι άλλοι αμερικανικοί εξοπλισμοί στην Τουρκία – Οι σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ πρέπει να βασίζονται στο αμοιβαίο όφελος

Μπλόκο του Κογκρέσου στα F-35 για την Τουρκία – Πιέσεις σε Τραμπ με φόντο S-400 και Ισραήλ

Η Τουρκία έθεσε το πεδίο της πρώτης μάχης του Μεγάλου Αλεξάνδρου με τους Πέρσες υπό ιστορική προστασία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr