ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ισλαμιστές, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ρωσία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

















































Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
ΒΙΝΤΕΟ: Η Καρυστιανού κατεβαίνει στις εκλογές - «Καμία συνεργασία με το παλιό σύστημα»
Ο Νίκος Παππάς συνέθλιψε τον Νίκο Παπαθανάση - Η αλήθεια με νούμερα
Βενιζέλος: Η χώρα είναι «μη διακυβερνήσιμη» - Κρίση νομιμοποίησης και προβλήματα εθνικής ασφάλειας
Δημοσκόπηση Alco: Στο πλευρό των αγροτών 8 στους 10 πολίτες - Στα «τάρταρα» η ΝΔ (23,6%) - Αυξάνονται οι αναποφάσιστοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
H Ρωσία δεν έχει καμία πρόθεση να διαρρήξει τις σχέσεις της με τον τουρκικό λαό διαμήνυσε ο πρόεδρος της χώρας Βλαντίμιρ Πούτιν, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι δεσμοί της Μόσχας με την Άγκυρα δεν θα βελτιωθούν ενώ βρίσκεται στην εξουσία η νυν τουρκική ηγεσία.
«Θέλω να το επαναλάβω τώρα: εμείς θεωρούμε ότι ο τουρκικός λαός είναι ένα φιλικό έθνος προς εμάς και δεν θέλουμε να διαρρήξουμε τις σχέσεις μας συγκεκριμένα με τους πολίτες της Τουρκίας» επισήμανε ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους σε ένα ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί την Κυριακή, όπως μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.
Όσον αφορά την νυν τουρκική ηγεσία, «τίποτα δεν είναι παντοτινό» τόνισε ο Πούτιν.
Ο Ρώσος πρόεδρος διαβεβαίωσε επιπλέον ότι η Ρωσία παραμένει θετική και έτοιμη να αναπτύξει την οικονομική και πολιτική συνεργασία της με την Ευρώπη, όπως επίσης να πολεμήσουν από κοινού την τρομοκρατία, παρά τις κυρώσεις που επέβαλε η Ευρωπαϊκή Ένωση σε βάρος της Μόσχας.






















































