ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ισλαμιστές, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ρωσία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Φόβοι για χερσαίο πόλεμο: Η απεγνωσμένη εκστρατεία του Ιράν για τη στρατολόγηση πολιτών
Τεχεράνη: 100.000 στρατιώτες κατέκλυσαν την πρωτεύουσα του Ιράν για την αποτροπή πραξικοπήματος
Πλήγμα στην Κασπία: Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις κατέστρεψαν μυστική ιρανική βάση αεράμυνας σε απόσταση 1.600 χιλιομέτρων
Νετανιάχου: «Η μόνη μακροπρόθεσμη λύση για την κρίση στο Ορμούζ είναι η αναδρομολόγηση των αγωγών προς τη Μεσόγειο» - Δεν
Ο Νίκος Δένδιας στα Εμιράτα: Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο των ΗΑΕ κι όλη τη ηγεσία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
H Ρωσία δεν έχει καμία πρόθεση να διαρρήξει τις σχέσεις της με τον τουρκικό λαό διαμήνυσε ο πρόεδρος της χώρας Βλαντίμιρ Πούτιν, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι δεσμοί της Μόσχας με την Άγκυρα δεν θα βελτιωθούν ενώ βρίσκεται στην εξουσία η νυν τουρκική ηγεσία.
«Θέλω να το επαναλάβω τώρα: εμείς θεωρούμε ότι ο τουρκικός λαός είναι ένα φιλικό έθνος προς εμάς και δεν θέλουμε να διαρρήξουμε τις σχέσεις μας συγκεκριμένα με τους πολίτες της Τουρκίας» επισήμανε ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους σε ένα ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί την Κυριακή, όπως μετέδωσαν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.
Όσον αφορά την νυν τουρκική ηγεσία, «τίποτα δεν είναι παντοτινό» τόνισε ο Πούτιν.
Ο Ρώσος πρόεδρος διαβεβαίωσε επιπλέον ότι η Ρωσία παραμένει θετική και έτοιμη να αναπτύξει την οικονομική και πολιτική συνεργασία της με την Ευρώπη, όπως επίσης να πολεμήσουν από κοινού την τρομοκρατία, παρά τις κυρώσεις που επέβαλε η Ευρωπαϊκή Ένωση σε βάρος της Μόσχας.























































