Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Μις Ιράκ γράφει τους τζιχαντιστές… στο στέμμα της!

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Μις Ιράκ 2015 Σαϊμά Κασίμ Αμπντελραχμάν (Shaymaa Qasim Abdelrahman) απειλείται από το Ισλαμικό Κράτος με απαγωγή αν δεν ενταχθεί στη “σεξουαλική τζιχάντ”.

Πέραν των αμάχων που πέφτουν νεκροί από τις επιθέσεις των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους, θύματα της αγριότητας είναι και οι γυναίκες στις πόλεις τις οποίες οι τζιχαντιστές καταλαμβάνουν.

Έτσι, δεν τρομοκρατούν μοναχά τους κατοίκους των ιρακινών χωριών με τα όπλα, αλλά και με τη σεξουαλική βία, καθώς δίνουν διαταγή στις οικογένειες να τους παραδώσουν τις κόρες τους για σεξ και γάμο.

Για το σκοπό αυτό, μάλιστα, μοίρασαν φυλλάδια στη Μοσούλη και το Τικρίτ, οι δύο πρώτες πόλεις που έπεσαν στα χέρια τους, ζητώντας γυναίκες -παρθένες ή μη- ώστε να ενταχθούν στη τζιχάντ και να εξαγνιστούν μέσω της ερωτικής επαφής με τους τζιχαντιστές.

Όσες αρνούνται και όσες οικογένειες λένε «όχι», τότε παραβιάζουν το θέλημα του Αλλάχ, επομένως είτε θα ξυλοκοπηθούν, είτε θα θανατωθούν.

Ωστόσο, η νεαρή φοιτήτρια οικονομικών δήλωσε σε συνέντευξη της στο NBC των ΗΠΑ, ότι δεν φοβάται και ότι θα προχωρήσει τα πλάνα της παρά τα όποια εμπόδια και απειλές.

“Δεν φοβάμαι τίποτε γιατί ξέρω πως αυτό που κάνει δεν είναι λάθος και θα αποδείξω ότι οι γυναίκες στο Ιράκ έχουν ίσα δικαιώματα με τους άντρες και δικαίωμα ύπαρξης” δήλωσε η Αμπντελραχμάν.

Η καταγωγή της είναι από το Κιρκούκ και εξελέγη Μις Ιράκ σε μια εκδήλωση που προσέλκυσε 150 γυναίκες εν μέσω μαχών από όλη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένης της Μοσούλης που είναι υπό τον έλεγχο του Ισλαμικού Κράτους.

Για την ιστορία πάντως ο διαγωνισμός διεξήχθη στο Ιράκ για δεύτερη φορά καθώς η πρώτη ήταν το 1972…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

200 οικογένειες μελών του Ισλαμικού Κράτους επέστρεψαν από τη Συρία στο Ιράκ

Μπλίνκεν σε Χαμάς: «Όχι άλλες δικαιολογίες» – Αποδεχθείτε την πρόταση για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα

Μπλίνκεν: Η Χαμάς εξετάζει μια εξαιρετικά γενναιόδωρη πρόταση για εκεχειρία στη Γάζα

Πρώην σύζυγος οπλαρχηγού του ISIS κατηγορείται για βιασμούς σκλάβας Γιαζίντι

Ο Ερντογάν είπε τον Νετανιάχου «σφαγέα» και «Χίτλερ» και επιτέθηκε στις ΗΠΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr