Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πούτιν: Εκτεταμένες κυρώσεις κατά της Τουρκίας

Πούτιν: Εκτεταμένες κυρώσεις κατά της Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Πούτιν στραγγαλίζει την Τουρκία καθώς ακόμη και εταιρείες που ελέγχονται από Τούρκους επιχειρηματίες βρίσκονται στο στόχαστρο των κυρώσεων της Μόσχας, σύμφωνα με το προεδρικό διάταγμα, το οποίο υπέγραψε ο Ρώσος πρόεδρος.

Πιο αναλυτικά, το διάταγμα προβλέπει ότι οι ρωσικές κυρώσεις με την μορφή της απαγόρευσης για τα έργα στο έδαφος της Ρωσίας καλύπτει όχι μόνο τις τουρκικές εταιρείες αλλά και τις επιχειρήσεις που ελέγχονται από τους Τούρκους υπηκόους.

Σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου, το έγγραφο έχει αλλαγές στο προεδρικό διάταγμα της 28ης Νοεμβρίου για τα ειδικά οικονομικά μέτρα κατά της Τουρκίας.

Στην αρχική εκδοχή του, το διάταγμα συνεπάγεται περιορισμούς όσον αφορά τα έργα στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, μόνο για τους φορείς που υπάγονται στη δικαιοδοσία της Τουρκικής Δημοκρατίας. Πλέον οι περιορισμοί θα καλύπτουν επίσης τις οργανώσεις που ελέγχονται από τους Τούρκους υπηκόους ή εταιρείες υπό την τουρκική δικαιοδοσία.

Ταυτόχρονα, ο Ρώσος πρόεδρος ζήτησε μία λίστα με τις συμβάσεις που δεν καλύπτονται από τις κυρώσεις. Το θέμα αφορά τις απευθείας συμβάσεις με τις τουρκικές εταιρείες και τις συμβάσεις με εταιρείες που ελέγχονται από τους Τούρκους υπηκόους.

Η Ρωσία προχώρησε στην λήψη οικονομικών κυρώσεων κατά της Τουρκίας μετά την κατάρριψη του ρωσικού βομβαρδιστικού αεροσκάφους Su-24 στον εναέριο χώρο της Συρίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ιράν ανέπτυξε τα ρωσικά συστήματα παρεμβολών Tirada-2S για τη διακοπή των σημάτων Starlink

Δημοσκόπηση: Οι λαοί της Δύσης βλέπουν τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο να πλησιάζει

Ίσες αποστάσεις από την Ελλάδα μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ

Απετράπησαν πέντε απόπειρες δολοφονίας κατά του τζιχαντιστή μεταβατικού Προέδρου της Συρίας και δύο Υπουργών

Το Ιράν με AI «βύθισε» αμερικανικό αεροπλανοφόρο – Ο Χακάν Φιντάν υπέρ των πυρηνικών του Ιράν και των βαλλιστικών πυραύλων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr