ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραγωδία: Τον έσωσε ο 5χρονος γιος του, αλλά μετά 3 μέρες αυτοκτόνησε

Τραγωδία: Τον έσωσε ο 5χρονος γιος του, αλλά μετά 3 μέρες αυτοκτόνησε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοκτονία, Γαλλία,

Μια πραγματική τραγωδία εξελίχθηκε στην Γαλλία. Πριν μερικές ημέρες έγινε παγκόσμια είδηση η προσπάθεια ενός 5χρονου παιδιού να σώσει τη ζωή του πατέρα του που υπέστη καρδιακή προσβολή.

Όπως αναφέρει το iefimerida.gr οπατέρας που υπέστη καρδιακό επεισόδιο και σώθηκε από τον 5χρονο γιο του που έφυγε μέσα στη νύκτα και υπό καταρρακτώδη βροχή για να αναζητήσει βοήθεια, αυτοκτόνησε το Σαββατοκύριακο, έγινε γνωστό από τις αρχές της πόλης όπου κατοικούσε.

Ο 58χρονος αυτοκτόνησε τη νύκτα του Σαββάτου προς την Κυριακή έγινε γνωστό από πηγές του δήμου του Σεν-Πιερ-Λα- Κουρ.

Ο άνδρας υπέστη καρδιακό επεισόδιο τη νύκτα της Τετάρτης και ο μικρός γιος του έφυγε με το ποδήλατό του, στη μέση της νύχτας και ενώ έξω έβρεχε καταρρακτωδώς, για να φέρει βοήθεια. Το παιδί κάλυψε περισσότερα από 3 χιλιόμετρα σε έναν δρόμο της Μαγέν, στη δυτική Γαλλία, μέχρι που το εντόπισε ένας οδηγός αυτοκινήτου και ειδοποίησε τις αρχές.

Ο πατέρας του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου σώθηκε και πήρε εξιτήριο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ηλιούπολη: Πέθανε και η δεύτερη 17χρονη που έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας

Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο

Ηλιούπολη – Το σημείωμα της 17χρονης πριν πέσει στο κενό: «Αυτός ο κόσμος δεν είναι πια για μένα»

Ηλιούπολη: Δύο 17χρονες έπεσαν από ταράτσα πολυκατοικίας – Νεκρή η μία, «χαροπαλεύει» η άλλη

Το Ιράν απείλησε Γαλλία και Βρετανία αν στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ – Τι απάντησαν Βρετανοί και Γάλλοι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr