Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεν τα παρατάει ο Ραχόι – Πιέζει για συνεργασία με σοσιαλιστές και κεντρώους

Δεν τα παρατάει ο Ραχόι – Πιέζει για συνεργασία με σοσιαλιστές και κεντρώους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισπανία, Μαριάνο Ραχόι,

Δεν τα παρατάει ο Ραχόι και θα συνεχίσει να πιέζει για συνεργασία του κεντροδειξιού κόμματος τους με σοσιαλιστές και κεντρώους.

Όπως μεταδίδει το Reuters , ο ασκών χρέη πρωθυπουργού της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι, εξακολουθεί να ασκεί πιέσεις για το σχηματισμό μιας πολιτικής συμμαχίας ώστε να κυβερνήσει με τους αριστερούς σοσιαλιστές και το κεντρώο κόμμα Ciudadanos.

Παρά το γεγονός, ότι ήδη έχει ανακοινώσει πως δεν θα ζητήσει την ψήφο εμπιστοσύνης του κοινοβουλίου την επόμενη εβδομάδα, καθώς δεν έχει την απαραίτητη υποστήριξη από άλλα κόμματα, ο Ραχόι υποστήριξε πως μια συμμαχία ανάμεσα στο Λαϊκό Κόμμα, τους σοσιαλιστές και το Ciudadanos παραμένει “η πιο εύλογη επιλογή”.

“Αυτή ήταν και εξακολουθεί να είναι η άποψή μας”, δήλωσε σε ομιλία του σε συγκέντρωση του κόμματος στην Κόρντοβα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κοκαΐνη και Μπανάνες: Πώς διακινητές των Βαλκανίων χρησιμοποίησαν φορτία φρούτων για τη λαθραία διακίνηση ναρκωτικών

EBU: Κανονικά στη Eurovision 2026 το Ισραήλ – Αποχωρούν Ολλανδία, Ιρλανδία, Ισπανία και Σλοβενία

Ρένα Δούρου: «Ανοίγει ο δρόμος για τη συμμετοχή της Τουρκίας στο SAFE και τις ευρωπαϊκές δομές άμυνας και ασφάλειας»

Η Ισπανία αγοράζει 45 τουρκικά εκπαιδευτικά αεροσκάφη HÜRJET έναντι €3,12 δισ.

Κάτοικοι της Βαλένθια την «έπεσαν» σε τουρίστες ποδηλάτες: «Πηγαίνετε σπίτια σας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr