Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πρωθυπουργός Σουηδίας: Η Ευρώπη δεν έχει ψυχραιμία απέναντι στο προσφυγικό

Πρωθυπουργός Σουηδίας: Η Ευρώπη δεν έχει ψυχραιμία απέναντι στο προσφυγικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρωθυπουργός της Σουηδίας Στέφαν Λεβέν τόνισε σε συνέντευξή του ότι η συνεχιζόμενη μεταναστευτική κρίση πρέπει να διευθετηθεί από κοινού, να συμφωνηθεί στο επίπεδο της ΕΕ.

«Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να συνεργαστούμε, σε τελευταία ανάλυση το ζήτημα είναι η κοινή ευθύνη. Εάν μοιραστούμε τις ευθύνες, μπορούμε να το χειριστούμε», επέμεινε ο Λεβέν κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Euronews.

Δεν αρκεί να προσφέρεται στους πρόσφυγες καταφύγιο, η εκπαίδευση και η απασχόληση είναι ζητήματα που η Ευρώπη πρέπει επίσης να χειριστεί με σωστό τρόπο, σημείωσε ακόμη ο Σουηδός πρωθυπουργός.

Τα κατασταλτικά και περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν πρόσφατα αποτελούν συνέπειες της ευρωπαϊκής αποτυχίας να αντιμετωπιστεί επαρκώς και από κοινού η κρίση, καθώς «δεν διαφαίνεται στην Ευρώπη» η ψυχραιμία αλλά και η συνοχή για να τεθεί η κατάσταση υπό έλεγχο, έκρινε ακόμη ο Λεβέν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τσίπρας για ναυάγιο στη Χίο: Καμία συγκάλυψη – Η κυβέρνηση ειδικεύεται στις πολιτικές συσκότισης

Νίκος Δένδιας: Συρία και Λιβύη αποτυχημένα κράτη – Η Ελλάδα βρίσκεται στο μέσο μιας τεράστιας γεωπολιτικής αναταραχής

Κοινή εκδήλωση Αρναούτογλου-Φαραντούρη στις Βρυξέλλες για κλιματικούς πρόσφυγες

Χίος: Τουλάχιστον 14 νεκροί μετανάστες – Τραυματίες 2 λιμενικοί μετά από συμπλοκή με σκάφος διακινητών

Χίος: Πληροφορίες για 4 νεκρούς μετά από συμπλοκή του Λιμενικού με σκάφος διακινητών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr