ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πρωτοφανές περιστατικό σε τραμ: Νεαροί παρενοχλούσαν τους επιβάτες με ερωτικό βοήθημα
Α. Σαμαράς στο Best TV : Ο Μητσοτάκης είναι το χάος - Πέθανε η λαϊκή ψυχή της ΝΔ (βίντεο)
Νεκρός ο Σαΐφ αλ Ισλάμ Καντάφι - Πληροφορίες από το περιβάλλον της οικογένειας στο Al Arabiya
Χίος: Τουλάχιστον 14 νεκροί μετανάστες - Τραυματίες 2 λιμενικοί μετά από συμπλοκή με σκάφος διακινητών
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο στρατός της Συρίας και οι παραστρατιωτικές φιλοκυβερνητικές δυνάμεις απέκρουσαν με επιτυχία μια σειρά επιθέσεων που εξαπέλυσαν οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Αλ Νούσρα, το παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία, στα Υψίπεδα του Γκολάν το Σάββατο, κοντά στην Αλ Κουνέιτρα, προκαλώντας σημαντικές απώλειες στους τζιχαντιστές.
Μια μονάδα από τζιχαντιστές της Αλ Νούσρα αποπειράθηκαν να καταλάβουν τη στρατηγικής σημασίας περιοχή της Τζάμπα όπως και τα υψώματα Μποζάκ και Κορόμ, αλλά αποκρούστηκαν από τις κυβερνητικές δυνάμεις που ήταν από πριν ενημερωμένες για το σχέδιο των τζιχαντιστών, όπως γράφει το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων Fars.
Η μάχη διήρκεσε συνολικά 8 ώρες με τους τζιχαντιστές τελικά να τρέπονται σε φυγή, αφήνοντας πολλούς νεκρούς και τραυματίες στο πεδίο.























































