ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ρέντσι κουνάει ξανά το δάχτυλο στο “μέγαρο των Βρυξελλών”

Ο Ρέντσι κουνάει ξανά το δάχτυλο στο “μέγαρο των Βρυξελλών”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο ρόλο της Ιταλίας στην Ευρώπη θέλησε να αναφερθεί, με γραπτή παρέμβασή του μέσω διαδικτύου, ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι.

“Τα πράγματα άλλαξαν. Οι μεταρρυθμίσεις είναι, πλέον, νόμος, και μετά από σχεδόν τρία χρόνια ύφεσης, επέστρεψε θετικό πρόσημο στα βασικά στοιχεία της οικονομίας”, γράφει ο Ιταλός πρωθυπουργός.

“Μπορούμε και πάλι, λοιπόν, να ξαναρχίσουμε να δουλεύουμε. Και η δουλειά μας είναι να ηγηθούμε της Ευρώπης και όχι να λαμβάνουμε εντολές από κάποιο μέγαρο των Βρυξελλών”, προσθέτει ο κ. Ρέντσι.

Σύμφωνα με τον κ. Ρέντσι ” η Ιταλία είχε επί χρόνια ηθικό χρέος προς τους ευρωπαϊκούς θεσμούς, και ιδίως προς τους πολίτες της, διότι μιλούσε για μεταρρυθμίσεις αλλά δεν κατάφερνε να τις κάνει πράξη”.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός αναφέρθηκε, παράλληλα, στην καταψήφιση, από την γερουσία, των δύο προτάσεων δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, υπογραμμίζοντας οτι “οι ψήφοι των δυνάμεων της αντιπολίτευσης, σε κάθε ψηφοφορία που διεξάγεται στο κοινοβούλιο, όλο και μειώνονται”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας υπογράφει την πρόσκτηση δύο φρεγατών Bergamini – Πότε τα πλοία έρχονται στην Ελλάδα

POLITICO: Κυβερνοεπιθέσεις σε υψηλόβαθμους αξιωματούχους της ΕΕ μέσω WhatsApp και Signal

Φαραντούρης: Η Αίγυπτος είναι σύμμαχός μας αλλά να σεβαστεί τη θρησκευτική ελευθερία και τη Μονή Σινά

UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες στρέφουν το βλέμμα στον ουρανό – Οι μαρτυρίες από Ελλάδα και Κύπρο

Ο Ερντογάν παριστάνει τον μεγάλο αφέντη της περιοχής και έδωσε εντολές στον Τραμπ – Τι είπε για Συρία, Λίβανο, Γάζα, Λιβύη – Κάλεσε την Αίγυπτο να ενταχθεί στη Συμφωνία της Μέκκας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr