ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά την τουρκική, ξύλο έπεσε και στην ιταλική Βουλή μεταξύ των βουλευτών του κινήματος των Πέντε Αστέρων του Πέπε Γκρίλο και κυβερνητικών.
Όλα ξεκίνησαν, όταν η πρόεδρος του κοινοβουλίου, Λάουρα Μπολντρίνι, ζήτησε από τους εκπροσώπους των κομμάτων να ψηφίσουν το μέτρο, που αυξάνει το μετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας της Ιταλίας.
Τότε, αντιδρώντας, οι βουλευτές των Πέντε Αστέρων εγκατέλειψαν τα έδρανά τους και κατευθύνθηκαν με άγριες διαθέσεις προς εκείνα της κυβέρνησης. Παράλληλα, αναρτήθηκαν μέσα στη βουλή πανό με τη λέξη Ντροπή (Vergogna), ενώ βουλευτές του δεξιού κόμματος “Αδέλφια της Ιταλίας” ξεδίπλωσαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας ιταλικές σημαίες.
Βουλευτές και υπάλληλοι της Βουλής πιάστηκαν στα χέρια, έσπρωχναν και φώναζαν, σε ένα τρελό σκηνικό.
Μάλιστα, κάποια στιγμή, ένας βουλευτής χαστούκισε την συνάδελφό του, του κόμματος των Πέντε Αστέρων, Λορεντάνα Λούπο.
Δείτε το βίντεο:
http://youtu.be/iOIf70QfIRg























































