Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τραμπ εκτός όλων των άλλων δεν ξέρει και να χάνει!

Ο Τραμπ εκτός όλων των άλλων δεν ξέρει και να χάνει!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μετά από σειρά υπαινιγμών για μια ολόκληρη ημέρα, ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε ευθέως την Τετάρτη τον Τεντ Κρούζ για «κλοπή» της νίκης στη Αϊόβα και ζήτησε επανακαταμέτρηση.

«Η πολιτεία της Αϊόβα θα πρέπει να ακυρώσει τη νίκη του Κρουζ στις εκλογές επειδή έκλεψε – απόλυτη απάτη!» ήταν η τελευταία ανάρτηση του Τραμπ στο Twiter την Τετάρτη.

«Λόγω της απάτης που διαπράχθηκε από πλευράς Κρουζ στις εκλογές της Αϊόβα θα πρέπει ή να γίνουν νέες εκλογές ή να μηδενιστεί ο Κρουζ» είχε γράψει νωρίτερα. «Ο Τεντ Κρουζ δεν κέρδισε την Αϊόβα, την έκλεψε. Γι’ αυτό τον λόγο όλες οι δημοσκοπήσεις έπεσαν έξω και γι” αυτό πήρε περισσότερες ψήφους απ’ ότι αναμενόταν. Κακός!»

Ο Τραμπ τερμάτισε δεύτερος στην Αϊόβα, παρά το γεγονός ότι προηγείτο στις δημοσκοπήσεις επί μήνες. Αμέσως μετά την ήττα του ο κ. Τραμπ εμφανίστηκε να αποδέχεται την ήττα του, ευχαριστώντας τους ψηφοφόρους και μιλώντας ευγενικά για τον Κρουζ. Την επόμενη μέρα, ωστόσο, υποστήριξε ότι δεν άξιζε τον κόπο να ξοδέψει τα λεφτά του για έναν προεκλογικό αγώνα ο οποίος δεν εκτιμήθηκε από τους ψηφοφόρους και σε μία συγκέντρωση στο Νιου Χάμσαϊρ άφησε τους πρώτους υπαινιγμούς περί απάτης του Κρουζ.

Ο Τραμπ βασίζει τις κατηγορίες του σε αναφορές ότι βοηθοί και συνεργάτες του Κρουζ, μεταξύ των οποίων ο Βυλευτής Στιβ Κίνγκ της Αϊόβα, πόσταραν στο Twitter την ψευδή πληροφορία ότι ο Μπεν Κάρσον αποσύρθηκε από την κούρσα, ενώ η ψηφοφορία βρισκόταν σε εξέλιξη. Σύμφωνα με το σενάριο Τραμπ, κάποιοι από τους ψήφους του Κάρσον πήγαν στον Κρουζ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πέντε ρουκέτες από ιρακινό έδαφος έπληξαν αμερικανική βάση στη Συρία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr