ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία
55χρονος Μυστράς: «Κρατούσα τον πατέρα μου στον καταψύκτη για να παίρνω τη σύνταξη»
Κόμμα Καρυστιανού: Βαριές καταγγελίες από 22 πρώην στελέχη της Ελπίδας για τη Δημοκρατία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον 17 άνθρωποι, στην πλειονότητά τους αλλοδαποί, έχασαν τη ζωή τους από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ένα ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα του Ιρακινού Κουρδιστάν, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της πόλης Ερμπίλ μιλώντας σε ένα τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο.
Ο κυβερνήτης Ναουζάντ Χάντι είπε στο κανάλι Rudaw TV ότι 14 από τα θύματα δεν κατάγονται από την περιοχή, όμως δεν ήταν σε θέση να διευκρινίσει την εθνικότητά τους.
Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη. Σύμφωνα με τον Χάντι, οι αρχές υποθέτουν ότι οφείλεται σε κάποιο βραχυκύκλωμα.
Ο διευθυντής του ξενοδοχείου Capitol Hotel διευκρίνισε ότι η φωτιά ξεκίνησε από ένα σαλόνι μασάζ, στο διπλανό κτίριο.
Ορισμένα από τα θύματα κατάγονταν από τις Φιλιππίνες.
Πολλοί ξένοι πήγαν να εργαστούν στο Κουρδιστάν μετά το 2003, όταν η οικονομία της περιοχής άκμασε χάρη στις εξαγωγές πετρελαίου.























































