Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το “έκαψε” ο Ερντογάν: Ρωσία και Δαμασκός σκότωσαν 400.000 αμάχους στη Συρία

Το “έκαψε” ο Ερντογάν: Ρωσία και Δαμασκός σκότωσαν 400.000 αμάχους στη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Να λογοδοτήσει η Ρωσία για τους ανθρώπους που έχει σκοτώσει στη Συρία ζήτησε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υποστηρίζοντας ότι η Μόσχα και η Δαμασκός είναι από κοινού υπεύθυνες για 400.000 θανάτους, μετέδωσε το πρακτορείο Dogan.

Μιλώντας στην κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε με τον Σενεγαλέζο ομόλογό του, ο Ερντογάν κατηγόρησε επίσης τη Ρωσία ότι επιχειρεί να φτιάξει ένα «μίνι κράτος» στη Συρία για λογαριασμό του συμμάχου της, του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ.

Οι δηλώσεις αυτές του Τούρκου προέδρου πιθανότατα θα προκαλέσουν περαιτέρω ένταση στις σχέσεις της Άγκυρας με τη Μόσχα, οι οποίες επιδεινώθηκαν δραματικά μετά την κατάρριψη ενός ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους από την τουρκική πολεμική αεροπορία τον Νοέμβριο.

Η Ρωσία κατηγόρησε πρόσφατα την Τουρκία ότι σχεδιάζει μια στρατιωτική επέμβαση στη βόρεια Συρία. Η Άγκυρα ωστόσο διαψεύδει αυτόν τον ισχυρισμό που τον θεωρεί «προπαγάνδα» με στόχο την απόκρυψη των «εγκλημάτων» της Μόσχας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» – Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Η Χαμάς πανηγυρίζει: Η τρομοκρατική οργάνωση θριαμβολογεί για τον θάνατο του ηγέτη της αντι-Χαμάς πολιτοφυλακής, Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr