ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απειλεί εκ νέου τη Δύση ο Ερντογάν για τη Συρία!

Απειλεί εκ νέου τη Δύση ο Ερντογάν για τη Συρία!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Τουρκία θα είναι υπομονετική μέχρις ενός σημείου σχετικά με την κρίση στη Συρία και στη συνέχεια θα αναγκαστεί να αναλάβει δράση, δήλωσε την Πέμπτη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του σε επιχειρηματικό φόρουμ στην Άγκυρα η οποία μεταδόθηκε απευθείας τηλεοπτικά.

Ο τούρκος πρόεδρος απέρριψε κατηγορηματικά τις διεθνείς εκκλήσεις να ανοίξουν τα τουρκικά σύνορα σε δεκάδες χιλιάδες σύρους πρόσφυγες που φεύγουν από τη μάχη του Χαλεπίου, απειλώντας ότι θα τους στείλει σε άλλες χώρες.

“Δεν είναι γραμμένη η λέξη ‘ηλίθιος’ στα μέτωπό μας. Μην πιστεύετε πως τα αεροπλάνα και τα λεωφορεία βρίσκονται εδώ για το τίποτα. Θα κάνουμε αυτό που απαιτείται”, είπε.

Ο Ερντογάν είπε ακόμη πως υποστηριζόμενες από το Ιράν δυνάμεις στη Συρία πραγματοποιούν “ανελέητες σφαγές” και πως τα Ηνωμένα Έθνη πρέπει να κάνουν περισσότερα για να αποτρέψουν την “εθνοκάθαρση” στη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φαραντούρης: «Το αφήγημα των ήρεμων νερών καταρρέει σαν χάρτινος πύργος»

Ηγέτης Δρούζων Συρία: «Μη αναστρέψιμη η απόφαση για αυτονομία»

Κλείσιμο του Πανεπιστημίου Μπιλγκί της Κωνσταντινούπολης με διάταγμα Ερντογάν

Καταδικάστηκε Βελγίδα μετά την επιστροφή της από τη Συρία για διασυνδέσεις με το ISIS

Ο Δημήτρης Καιρίδης προειδοποίησε την Τουρκία με ΠΟΛΕΜΟ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr