ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αχμέτ Νταβούτογλου, Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν PKK, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Λάζαρος Καμπουρίδης: Οι Τούρκοι φυλάκισαν Εβραία που υπηρέτησε στο Ισραηλινό Στρατό - «Καθάρισαν» οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες
Δημοσκόπηση MRB: Όχι σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη - Στο 22,5% η ΝΔ - Στο 23,2% ο Τσίπρας - Σαρωτική εμπιστοσύνη
Το ανέγγιχτο «Όρος Αξίνα» στο Ιράν - Τι κρύβεται στο πιο βαθύ καταφύγιο; Πυρηνικά ή χρυσάφι;
Δημοσκόπηση Pulse (ΣΚΑΪ): Πτώση για ΝΔ στο 24% - Ανεβαίνει ο Τσίπρας
Ο χρόνος ως φονικό όπλο κατά του Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Κούρδοι διαψεύδουν τόσο τον Νταβούτογλου όσο και τον Ερντογάν που αμφότεροι κατηγόρησαν εμμέσως πλην σαφώς εκείνους αλλά και τους Κούρδους της Τουρκίας για τη βομβιστική επίθεση στην Άγκυρα.
Ο ηγέτης του Κόμματος Δημοκρατικής Ενωσης (PYD), του μεγαλύτερου κουρδικού κόμματος της Συρίας, ο Σάλεχ Μούσλιμ, διέψευσε κάθε ανάμειξη της στρατιωτικής του πτέρυγας. των Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG) στη χθεσινή βομβιστική επίθεση στην Αγκυρα κατά την οποία σκοτώθηκαν 28 άνθρωποι.
“Διαψεύδουμε οποιαδήποτε ανάμειξη στην επίθεση αυτή…και αυτές οι κατηγορίες συνδέονται ξεκάθαρα με τη απόπειρα (τουρκικής) επέμβασης στη Συρία, δήλωσε ο στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Σάλεχ Μούσλιμ.























































