Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανίαΤουρκίαΚουρδιστάνΙσραήλΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Αν οι τρομοκράτες χρησιμοποιούνται σε γεωπολιτικά παιχνίδια η κρίση δεν θα λυθεί”

“Αν οι τρομοκράτες χρησιμοποιούνται σε γεωπολιτικά παιχνίδια η κρίση δεν θα λυθεί”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι κρίσεις στη Μέση Ανατολή δεν θα επιλυθούν αν τρομοκράτες χρησιμοποιούνται ως πιόνια σε γεωπολιτικά παιχνίδια, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Η Μόσχα δεν διεξάγει συνομιλίες για οποιαδήποτε εναλλακτική λύση στο σχέδιο κατάπαυσης του πυρός για τη Συρία, μετέδωσε το πρακτορείο Interfax που επικαλείται τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Μιχαήλ Μπογκντάνοφ, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Η Ρωσία θέλει να επισφραγίσει τις συμφωνίες με τις ΗΠΑ για τη Συρία μέσω του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Όλες οι αντιμαχόμενες πλευρές στη Συρία πρέπει να επιβεβαιώσουν τη δέσμευσή τους στην εκεχειρία έως το μεσημέρι της 26ης Φεβρουαρίου, ανακοίνωσε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Περίπου 30 Ουκρανοί πιλότοι εκπαιδεύονται σε μαχητικά Mirage 2000 στη Γαλλία εδώ και ενάμιση μήνα

Η Ρωσία μπορεί να κάνει πόλεμο για άλλα δύο χρόνια – Με μέτρο εξαπολύει τα ιρανικά ντρόουν

Ρώσος πρεσβευτής ΗΠΑ: «Πλησιάζει ο πυρηνικός Αρμαγεδδώνας»

Ο Ιερώνυμος της Αθήνας στη Συρία με ανθρωπιστική βοήθεια – Πατριάρχης Αντιόχειας: Σεβασμός «στα αδέρφια μας στην Ελλάδα»

Λευκός Οίκος: Εάν θέλει η Κίνα να έχει εποικοδομητικό ρόλο στην Ουκρανία να πει στον Πούτιν να «φύγει»

Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr